Jump to content

Vannscooter


kointa

Recommended Posts

http://www.adressa.no/tv/?id=27646

 

Selv har jeg blitt forskånet for slike idioter, og synes det har vært overraskende lite av disse i sommer . Ihvertfall ikke slike skrekkscenarioer som enkelte motstandere forespeilet vi skulle få når det ble frislipp. Mulig at de aller fleste som har anskaffet seg disse leketøyene har oppført seg såpass bra at jeg ikke har lagt merke til de.

Link to post
Share on other sites

Har heldigvis ikke møtt på slike prakteksemplar av tullinger som vist på denne videoen, men har tydelig merket dem i sommer. Vi lå til ankers i en fin uthavn da etpar vannscooterkjørere føyk forbi oss på noen meters avstand. En smule irriterende, både med tanke på støynivå men også plagsomme hekkbølger.

Etter det jeg har forstått tilsier regelverket at man skal 400 meter fra land før man kan sette full fart. Rent generelt bør man vel kanskje vise normal folkeskikk og båtvett, men det er vel kanskje for mye forlangt. :smiley:

Det mest irriterende er at det faktisk er "voksne" folk som oppfører seg mest uvettig, og ikke ungdommer. Dette er vel det man refererer til som folk i båt... :giggle:

Link to post
Share on other sites

Delta i diskusjonen

Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.

Guest
Svar på dette emnet

×   Du har postet formatert tekst..   Fjern formattering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Innholdet du linket til er satt inn i innlegget..   Klikk her for å vise kun linken.

×   Det du skrev har blitt lagret.   Slett lagret

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...