Jump to content

Hvem treffes på Borgen til helgen?


Dykker

Recommended Posts

Dette er beviset, greier ikke å holde meg unna. Syntes det var så bra av Dykker å ta saken på sparket. Men etter hvert så gidder jeg ikke. Kan ikke tenke meg at Hulda i mitt eie noen gang kommer så langt nord i Oslofjorden. Kunne egentlig tenkt meg en tur innover mot Oslo og inn i Bunnefjorden, der jeg tilbragte alle mine somre i oppveksten. Navn som Rudstranda, Presteskjær, Bomansvik, Blylaget, Solbukta, Svartskog popper opp. Men det blir 20 timer fra Strömstad. Og med god bør så pløyer Hulda nokså langt sydover til mer spennende plasser på 20 timer.

Link to post
Share on other sites

Nå har vi vel strengt tatt allerede en tråd som omhandler Oscarsborg her...https://baatplassen.no/i/topic/92817-jeg-slaar-et-slag-for-oscarsborg/page-22...men litt ut over bare besøk i helgen da... :smiley:

 

Noe usikker på denne helgen, kanskje det blir en liten svipptur på søndag (siste nattvakt er natt til søndag), men jeg er litt usikker. Til uka har jeg fri, men da er jo helga over, så om jeg havner der da får jeg vel skrive om det i den andre tråden... :giggle:

Link to post
Share on other sites

  • 3 uker senere...
  • 10 måneder senere...

Jeg får si som min bestefar ofte sa:

Hvis helsa holder...

 

 

...så blir det Borgen til helga. Flytter inn i båten i kveld. Fruen jobber. Hun blir hentet på Sætre i morgen fredag. Benytter sjansen til å toppe tankene hos Bendik som nå har fått vinterdiesel.


Medlem av KNBF og Totalmedlem NSSR. Husk lytteplikten K-16.
vimpel_entusiast_signatur.gif

Link to post
Share on other sites

Dette blir en av de få helgene siden slutten av juli vi ikke skal ut med båten. Vi har faktisk frem til nå kun vært hjemme 2 helger. Og så langt jeg vet, er det mange av de "faste" BP båtene som også blir hjemme.

 

Det med vinterdiesel var interessant. Vet du når Bendik fikk vinterdieselen? Jeg tanket hos ham mandag. Fikk jeg da siste rest av sommerdiesel eller ny vinterdiesel?

Lars H. Helgesen, "Kapteinen" på Trudelutt (Saga27) med hjemmehavn i Son, Oslofjorden

Nettsteder jeg drifter: trudelutt.com oljepionerene.no Skipshunden vår

Som Paschuan i Soten sa på 1920-tallet: Ja, inte är jag mätt, men törstig är jag.

Link to post
Share on other sites

Det er nok ganske stor sannsynlighet for at jeg stikker innom. Vet mer konkret etter kontroll av foten på Ahus i ettermiddag. Men jeg er den typen som koser meg mest når jeg er underveis, så jeg kommer bokstavelig talt til å stikke innom, ligge der noen timer før jeg drar videre. Men er det noen forumfolk der da, så tar jeg gjerne en liten prat og en kaffetår... :smiley:

Link to post
Share on other sites

Delta i diskusjonen

Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.

Guest
Svar på dette emnet

×   Du har postet formatert tekst..   Fjern formattering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Innholdet du linket til er satt inn i innlegget..   Klikk her for å vise kun linken.

×   Det du skrev har blitt lagret.   Slett lagret

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...