Jump to content

Dimmbare led striper med maks. 3000k lysfarge, tips ønskes


bav38

Recommended Posts

Har en plan om å montere led strips bak "gardinbrett" i salongen. Det skal være dimmbart slik at det kan tilpasses situasjon. Har kjøpt en billig test stripe for å se litt på løsningen osv.

Er det noen som har erfaringer med slike dimmbare led striper? Krav jeg har satt er ikke mer enn 3000kelvin lysfarge, dimbare og stripsen må kunne tilpasses en lengde på ca 80cm.

Tips motas med takk :)

Moderator har endret emnetittelen. Var opprinnelig LED strips til båt hvilket ikke er iht reglene for "Båtforumet".
Alle må vennligst lese disse før man poster.
Link to post
Share on other sites

I fjor vår kjøpte jeg på impuls en pakke led striper i ulike lengder med dimmer (og valg av ulike farger på lyset) på bauhaus av alle steder. Mener det var rundt 700 kroner for totalt 8 meter inkl trådløs dimmer/fjernkontroll. Monterte bak gardinbrettene i kabinen (har lukket FB båt) og det har fungert helt utmerket.

Link to post
Share on other sites

Nå finner jeg det ikke i farta, men jeg har sett plastlister for slike LED-strips hvor man skyver stripsen inn i lista. Har sett disse både frostet og klare. De både fester og beskytter, og veldeg man frostet får man jo også et litt mykere lys om man ønsker det.

 

Jeg bruker ofte ebay til å lete meg frem til ting jeg ikke vet om. Søker man f.eks. LED, vil det sikkert dukke opp både LED-strips, dimmere, og alt mulig tilbehør. Da kan det fort dukke opp ting man ikke visste fantes.

Redigert av ottiss (see edit history)
Link to post
Share on other sites

På de ledstripsene jeg har er det tape på baksiden, limte de over sideglassen slik at det ble lys der når vi skal om bord/i land når det er mørk. disse har stått helt fint. har også brukt de på badet, her måtte jeg benytte noen få tynne stifter for å holde de skikkelig på plass på taklistene.

 

Mye fint å finne på Ebay til båt, kjøpte f.eks fjernkontroll til ankervinchen for en billig penge, har fungert fint i to år nå:

 

http://www.ebay.com/itm/12V-50ft-Winch-Wireless-Remote-Control-Set-for-Truck-Jeep-ATV-Warn-Ramsey-/161311761914?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item258eee25fa&vxp=mtr

Link to post
Share on other sites

Delta i diskusjonen

Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.

Guest
Svar på dette emnet

×   Du har postet formatert tekst..   Fjern formattering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Innholdet du linket til er satt inn i innlegget..   Klikk her for å vise kun linken.

×   Det du skrev har blitt lagret.   Slett lagret

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...