Jump to content

Volvo penta deler, innland/utlandet? Hvor handler dere?


raymondromsdal

Recommended Posts

Jeg vil anbefale ØMV (Østlandske Motorverksted )

De skaffer slitedeler til alle typer motorer. De sliper veiver og kammer,topplokk osv. God service,rask levering.

Har brukt dem gjennom flere År, da i forbindelse med overhaling av Porschemotorer,som jo også har forholdsvis stive priser hos forhandler.

Link to post
Share on other sites

Akkurat for VP diesel er faktisk Ebay/USA ikke noe bra sted. Lite utvalg og høye priser. Sverige overrasker meg også med relativt høye priser. Jeg har landet på Norge. Sikkert bra steder begge disse som er nevnt. Mye er jo veldig dyrt, så lønner seg sikkert å søke lit rundt på norske selskaper

Link to post
Share on other sites

Jeg kjøper lokalt hos min Volvo sjappe. Hvorfor?

-Min omsetning er ikke allverden, men jeg håper (og forsåvidt vet) at det er en god del i Tønsberg som tenker som meg og kjøper lokalt. Da vet vi at de er der neste år, jeg kan faktisk gå og spørre om tekniske saker og ting og få svar. Om jeg da bruker 5 min så er det helt greit også for "Min butikk". Jeg har et godt forhold til dem, og har tilogmed opplevd "siden vi er såpas igang, så tar vi den duppeditten også. mekanikeren min hiver på en kveldstime så blir den ferdig til tur i overimorgen". Slik respons og velvilje betaler jeg lett noen prosent for på det jeg kjøper iløpet av et år.

Nå har vi forsåvidt gått sammen 9 persone rmed tilsammen 17 motorer hvor vi har felleskjøp av "servicedeler" som olje filter osv. En massiv bestilling, 1 faktura og ferri' med det. Enklere for dem, litt billigere for oss, vi får noe prosenter

 

Jeg ble litt nysjerrig; hvorfor skal du overhale en 41? Hvor mage timer har den gått? Er det noe som er galt slik at du velger å overhale, dvs plukke den i atomer?

 

mvh

Windy37GM

Redigert av Windy37GM (see edit history)

Alt jeg skriver er synsing og vage spekulasjoner basert på hva jeg har lært oppigjennom.

 

Link to post
Share on other sites

Den ene har muligens blåst et stempel, trykk i bunn panne.. Og oljepåfylling.. Gangtimer 500.. Hadde jeg hatt uante mengder kontanter hadde jeg ikke skrudd selv heller.. Dog hører man så mye rart om merkeverksted og andre verksteder.. Så er det litt stolthet å vite hva som er gjort og hvordan det er gjort.. :) plukke ikke motorene i molekyler uten grunn.. Blir tatt komp test og leakdown test på motoren som ikke viser feil..

Link to post
Share on other sites

Delta i diskusjonen

Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.

Guest
Svar på dette emnet

×   Du har postet formatert tekst..   Fjern formattering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Innholdet du linket til er satt inn i innlegget..   Klikk her for å vise kun linken.

×   Det du skrev har blitt lagret.   Slett lagret

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...