Jump to content

Yamaha eller Sea Doo


Bitteliten

Recommended Posts

En venn har Sea Doo 260. Dvs en 1200 med elektronisk demping av chassi. I store hastigheter er det en stor fordel. Vekten er ca 450 kg. Den gjør over 60 knop. Har kjørt den, og den går helt vanvittig.

 

Men aner ikke hva som er best, men han er ikke typen som velger det dårligste :) muligens du har møtt en seilbåt med en slik på dekk :) Bruker spinnakerbom for løft.

Link to post
Share on other sites

  • 2 uker senere...

Yamaha er jo kjent for å ha god kvalitet. Yamaha har en 4 cyl 1,8l motor mens SeaDoo har en 3 cyl 1,4l. Toppfarten på disse 2 er det ikke mye å skille på, aksen er noe bedre på Yamaha. SeaDoo kan fåes med heldempet skråg, noe som sikkert er en stor fordel i litt sjø. Jeg har kun kjørt SeaDoo uten demping. Når jeg skulle handle ble det Yamaha FZR for min del, stod da mellom SeaDoo og Yamaha men i 2 seters utgaven da jeg var ute etter mest mulig leketøy :smiley: Har vært kjempefornøyd både med service jeg fikk hos Yamaha og med scooteren, jeg har kjørt den ca 60t i løpet av sommeren og ikke vært noe tull. Jeg har montert en liten kart-plotter på min, den har gitt meg veldig mye glede ved kjøring på ukjente plasser og kan anbefales.

Vet at Yamaha har kommet med en del nyheter og oppgradering på sine 2015 modeller spesielt på FX modellene.

 

Jeg ville nok dratt og sett på begge, fått tilbud og sammenlignet pris. Blir nok godt fornøyd med begge, og morro faktoren er jo meget høy...

Link to post
Share on other sites

  • 1 måned senere...

Fikk SeaDoo Spark opp i 51 mph. Men hadde ikke mulighet til å følge kompisen min med SeaDoo 260 med alle de riktige bokstavene (den har en del høyere hastighet). Han har dempet skrog, og dette var på utsiden av Svenner, vindstille med bittelitt gamle bølger. Vi "vant" aksen, men etter det var det ikke ok å holde full gass med Sparke´n. Den veier vel under halvparten av storebror. Fin å få opp på badeplattformen.

 

Personlig syntes jeg 2014 modellen av en fullspekket SeaDoo ser litt tøffere ut enn Yamaha i den klassen du er ute etter. 50 knop og mer treffer du glatt uansett valg.

Link to post
Share on other sites

Delta i diskusjonen

Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.

Guest
Svar på dette emnet

×   Du har postet formatert tekst..   Fjern formattering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Innholdet du linket til er satt inn i innlegget..   Klikk her for å vise kun linken.

×   Det du skrev har blitt lagret.   Slett lagret

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...