Jump to content

Erfaring med Kina-vindgenerator?


Sun Flyer

Recommended Posts

Det var en tilbakemelding der som overskygget alle de andre. En svenske, som trolig var en reell kjøper hadde målt vindmøllen til å levere kun 6A ved 19 m/s - altså 10% av påstått strøm. Dårlig oppfølging og svar fra selger ble også nevnt.

 

De øvrige var typisk falske tilbakemeldinger som Excellent, 5-stars, All Ok 5-stars osv.

 

Jeg ville skygget banen umiddelbart på dette!

 

Sitat tilbakemelding:

"buy absolutely nothing from this seller when he has received the money sent to them from alliexpress so he shits in you.I tried to get along with him before I left bad feedback but he crapped in answering back. I bought 2 pieces of these but both were equally bad. 19m / s = 6 amp very bad .. I told all this to him but he just said that they work I sent video evidence all he wanted but he stupid explained me said I had linked wrong (how wrong can you connect three AC cords s) ago when he probably knew it was wrong on wind generators so he did not answer my message anymore. Do not believe a word of what he writes on his seller page for none of it is true. $ 586 incl VAT, customs. straight to hell."

Link to post
Share on other sites

Hva med støy? Bladene ser ikke akkurat ut som hi-tech profiler, tror dette er en vindgenerator som gjør deg til uvenner med mange i havna. I følge koblingsskjemaet så mangler det sikringer på 3 bladeren, på 5 bladeren bør det være en sikring til før regulatoren. Det er heller ingen stoppbryter , så for å stoppe den må du ta tak i vindfløyen og tjore vindgeneratoren 90 grader på vinden. Hva skjer når batteriene er fulle - kan ikke se noen dumpload - eller skal en stole på at batteriene blir beskyttet av regulatoren? Hva om du får en skade på et blad, hvor får du erstatningsblader? Synes også vekten var mistenkelig lav.

Gjorde mye research før jeg kjøpte vindgenerator selv, til slutt ble valget mellom Superwind og D400. Superwind ble valgt grunnet hi tech blader med automatisk mekanisk pitchkontroll og stoppbryter. Dessuten er vekten lavere. Lettere å klage på et tysk produkt enn noe som kommer fra Kina.

Link to post
Share on other sites

Jeg skjønner skepsisen.

 

Her snakker vi altså om en generator som kommer på ca 3000,- Så å sammenligne med det dyreste man kan finne blir jo litt optimistisk. Tror selvfølgelig ikke at den er like god som supewind og D400. Selv om den leverer halvparten av de som er oppgitt er den veldig prisgunstig. Men skulle gjerne truffet noen som hadde konkret erfaring med dem. F.eks han svensken som ikke er fornøyd i tilbakemeldingen. Skulle gjerne visst hvilken regulator han bruker. Kanskje den som følger med ikke er god.

Link to post
Share on other sites

Jeg tviler stort på denne mølla. Om de er levert 16amp 12v regulator med den kan den ikke produsere mer en maks 190w, eller skulle regulatoren brenne. Bildet av den regulatoren viser at de er en idiot bak dette produktet. Kjöp heller den mølla fra Jörgen, der er produkt med pålitelig holdbarhet til riktig pris.
Man for aldri mer en man betaler ...

Redigert av Servicemannen (see edit history)
Link to post
Share on other sites

  • 5 år senere...

Enig med Service mannen, har du ikke råd til kortreist kvalitet, så styr unna, har kjøpt alt av Jørg Becker, dønn gjennomtenkte varer. Har hats Silentwind i 5 år, bra sak litt plystring over 7 sm. Men fin sak. Har nå hatt Rutland 1200 i to år, mer rolig, men durer mer under dekk, selv om jeg har gummi i alle fester. Begge anbefales.,r

CAM00492.jpg

Redigert av JeanneauØyvind (see edit history)
Link to post
Share on other sites

Delta i diskusjonen

Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.

Guest
Svar på dette emnet

×   Du har postet formatert tekst..   Fjern formattering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Innholdet du linket til er satt inn i innlegget..   Klikk her for å vise kun linken.

×   Det du skrev har blitt lagret.   Slett lagret

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...