Jump to content

Økt bruktbåtsalg i 2015 ?


kibo

Recommended Posts

Er det noen her som tror på økt bruktbåtsalg av cabincruisere i 2015 ? Bruktbåtmarkedet i 2014 har vært dårlig, med unntak av landstedesbåter/skjærgårdsjeeper, er mitt inntrykk. Og bruktprisene har bare gått en vei - nedover. Den fine sommeren kan ha hjulpet, men jeg tviler. Dumping av priser ser ut til å være det beste salgsargumentet. men kanskje andre har andre meninger ?

Link to post
Share on other sites

Hvis oljeprisen fortsetter på dagens nivå, arbeidsledigheten stiger som varslet og importert inflasjon fører til renteøkning klarer ikke jeg skjønne at det skal skje noe voldsomt løft i bruktbåtmarkedet – heller omvendt. Med valutasituasjonen blir rett nok import et mindre fristende alternativ, men det er et nokså begrenset segment der dette er en relevant sammenligning.

Link to post
Share on other sites

Har egentlig inntrykk av at det ble solgt mye brukte båter i fjor, vurderte/vurderer og bytte selv, mange av de båtene jeg fulgte på finn.no ble solgt. Noen båter som hadde blitt annonsert i flere år, ble tilslutt solgt ifjor. Båter jeg har mest i kikkerten er cabincruisere på 34-42fot mellom 600-1,2mil.

Den forrige båten ble solgt i 2013 etter 1 og1/2uke på finn.no, ble ikke ned ringt, men de som tok kontakt var seriøst int., man må selvfølgelig følge med i markede og ikke tro på jesus(eller var det nissen), og prise båten deretter.

Redigert av Førstefender (see edit history)
Link to post
Share on other sites

Delta i diskusjonen

Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.

Guest
Svar på dette emnet

×   Du har postet formatert tekst..   Fjern formattering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Innholdet du linket til er satt inn i innlegget..   Klikk her for å vise kun linken.

×   Det du skrev har blitt lagret.   Slett lagret

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...