Jump to content

Brosje opp propellhylse sabb22 går det Ann?


geggen20

Recommended Posts

Vi har kjøpt ny motor til sjarken og bomma på akselkjøpet, vi kjøpte en 32mm aksling. Men det som står der er en 31.64mm aksling. Så vi får ikke akslingen gjennom hylsen, det vi lurte på er om vi kan ta en 32mm brosj på sabb hylsa og brosje den opp bakfra? Vi har tenkt å bruke orginal hylsen på 32mm rustfri akslingen med fast propell, dette burde vel gå bra? Motoren som sto i var en sabb22

Link to post
Share on other sites

Jeg tror det kan bli mye rot ut av dette. Det er ikke enkelt å brosje opp et hull i den dim og lengde som det her er snakk om, for hånd. I alle fall er det pakkboksen som tetter, så enten må du prøve å brosje opp den også, eller kjøpe ny. De vanlige Sabb hylsene var beregnet for fast opplegg, dermed tåler de ingen vibrasjon. Høres ut for at det var en messing aksel i tommemål du hadde 1 / 1/4 T ( 31,76 MM ) Tror ikke jeg hadde gått inn for dette.

Link to post
Share on other sites

Fikk brotsja opp hylse foringa til 32.10mm no blei bra greier. Men no når vi trer inn aksling bakfra stopper den på talgpakninga fremme i båten, denne er det vel bare å løsne med ei tang og presse akslingen inni? Så den får utvida seg til 32mm. Noen som har ei tegning av denne som viser hvordan den er bygget opp? Ja motoren har faste justerbare fester:)

Link to post
Share on other sites

Delta i diskusjonen

Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.

Guest
Svar på dette emnet

×   Du har postet formatert tekst..   Fjern formattering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Innholdet du linket til er satt inn i innlegget..   Klikk her for å vise kun linken.

×   Det du skrev har blitt lagret.   Slett lagret

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...