Jump to content

Reparere ødelagt kalesje


Lady B

Recommended Posts

Tror da det er et seriøst firma. Kjøpte en kalesje der for noen år siden og de leverte når de skulle de til avtalt pris. Sendte en mann også for å måle opp for å rette opp på en feil. Men for å bytte vinduer og impregnering ville jeg vel valgt noe lokalt hvis det var nærmere. Jeg sjekket i fjor, og fikk det til under halve prisen lokalt. Sparte frakten også.

Link to post
Share on other sites

Der er Flataker som har sydd kalesjen, men har hørt, bl.a. på BP, at de kan ha en tendens til å glemme at de har tatt på seg en jobb, slik at kundene må vente altfor lenge på å få tilbake kalesjen sin. Regner med at dette ikke er en jobb som gjøres "mens du venter", og hvis den må sendes, spiller det liten rolle hvor den blir sendt...bare den kommer tilbake igjen...

Link to post
Share on other sites

He he, ja hørt om episoder, spesielt i tider med mye å gjøre kanskje, at sånne ting har sklidd litt. Selv ble jeg fremskyndet en gang for en del år tilbake, fordi det var litt kritisk. Men det er ikke verre enn en telefon evt. Ikke sikkert de har den travleste tiden akkurat nå. Og det er fullt lovlig å opplyse i tlf at du har en ringerunde til flere, med sjekk av både pris og tid.

Det hadde jeg uansett gjort om A.Hansen skulle få oppdraget også. Mulig de har travlere dager til lengre nord du kommer nå?

Link to post
Share on other sites

Jeg fikk sydd inn nye vinduer til en Viksund 340 i fjor på denne tiden hos Flataker. Det tok bare en uke fra jeg sendte til de lå i postkassen igjen. Pent arbeide. Her er det 9 vinduer og jeg betalte Kr.5000,- Da fikk jeg med impregnering til begge kalesjene. Synes selv dette var dyrt, da jeg kunne fått gjort jobben for 3.600 i nærheten. Men jeg valgte å legge i litt ekstra for å få gjort dette der kalesjen var produsert opprinnelig.

Ellers så er det vel å si at de aller fleste kalesjemakere glipper litt på tiden i den travleste delen av året. Uforutsette ting skjer, og ofte er dette små bedrifter som er sårbare på flere måter. Sykemelding, reklamasjoner osv..

Redigert av JRK (see edit history)
Link to post
Share on other sites

  • 3 uker senere...

Delta i diskusjonen

Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.

Guest
Svar på dette emnet

×   Du har postet formatert tekst..   Fjern formattering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Innholdet du linket til er satt inn i innlegget..   Klikk her for å vise kun linken.

×   Det du skrev har blitt lagret.   Slett lagret

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...