Jump to content

Fritidsbåt med to personer på land ved Husnes.


TB22

Recommended Posts

Har du opplysninger utover reportasjen som gjør at du mener du kan bestride om de var oppegående? Typist Bp medlemmer á mene ut fra egen synsing. Ja man kan lure på hvordan man klarer å dundre på land med en 34 foter, det kan være alt fra feilnavigering eller at kapteinen sovnet til beruselse. Vi vet ikke. Det står ikke skrevet i reportasjen, så vi kan ikke begynne å synse eller mene...

Citroen DS. If I have to explain, you wouldn't understand...

Link to post
Share on other sites

,,,,,,,, så vi kan ikke begynne å synse eller mene...

 

 

Hvorfor kan vi ikke det ? Vil du at vi skal leve i en diktaturstat hvor noen (som deg) skal bestemme hva andre skal mene ?

Hvem er du som mener du kan bestemme hva andre skal mene ?

Tør jeg minne om at det er ytringsfrihet i dette landet og at dette er et diskusjonsforum hvor det er relativt stor takhøyde for å lufte egne meninger !

Link to post
Share on other sites

Kanonbra WGM! Virkelig flott at du klarer å få ut av min forrige post at jeg dikterer hva folk skal mene og at vi skal leve i en diktaturstat. Ja jeg vet at det er ytringsfrihet i Norge. Men vi trenger ikke bruke den til å stemple folk som forsikringssvindlere om båten havarerer og synker. Eller si at folk er dårlige navigatører om man treffer en grunne. Eller tvile på at noen er oppegående om man går på land. Ja, selvfølgelig kan kapteinen ha vært snydens full og rent på land. Men det kom ikke frem av reportasjen, og man bør ikke, jeg sier ikke at man ikke skal/må, synse utfra mangelfulle opplysninger.

Det er denne type "forhåndsdømming", vridning av betydning, personangrep og you name it som gjorde at jeg sluttet å bruke off topic. Jeg hadde noen spørsmål til trådstarter, så dukker tredjepart opp og stempler meg som diktator... 

Citroen DS. If I have to explain, you wouldn't understand...

Link to post
Share on other sites

Mulig trådstarter henviste til det som står i artikkelen: "Personene som er observert om bord er meldt å være oppegående"....

Det var det jeg siktet til. Har trådstarter opplysninger utover det som fremkommer i reportasjen som tilsier at definisjonen oppegående kan bestrides? Som han hentyder til i første innlegg...

Citroen DS. If I have to explain, you wouldn't understand...

Link to post
Share on other sites

Guest Avmønstret#

Men vi trenger ikke bruke den til å stemple folk som forsikringssvindlere om båten havarerer og synker. Eller si at folk er dårlige navigatører om man treffer en grunne. Eller tvile på at noen er oppegående om man går på land

Syns du og mange med deg. Mens mange andre syns det er helt ok. Definisjonsmakt er det admin som har og de legger seg ofte på din konervative linje med restriksjoner.

 

En dag vil du da oppleve at din hjertens mening rett og slett blir sensurert eller du blir kastet ut av et forum. Men sånn vil du ha det så du bryr deg neppe?

 

Syns kommentarene var morsomme og helt ok.

Link to post
Share on other sites

..... stemple folk som forsikringssvindlere om båten havarerer og synker. Eller si at folk er dårlige navigatører om man treffer en grunne. Eller tvile på at noen er oppegående om man går på land.........  ...... selvfølgelig kan kapteinen ha vært snydens full og rent på land..........

Jeg regner meg som rimelig oppegående i det norske språket, men klarer ikke med min beste vilje å finne igjen disse påstandene du fremfører her i trådstarters kommentar.

 

Det står ikke skrevet i reportasjen, så vi kan ikke begynne å synse eller mene.....

Har tanken slått deg, at det nettopp på grunn av særdeles lite opplysninger i reportasjen skapes rom for synsing og meninger om et tema som opptar de som frekventerer dette diskusjonsforum ?

 

Det er denne type "forhåndsdømming", vridning av betydning, personangrep og you name it som gjorde at jeg sluttet å bruke off topic. Jeg hadde noen spørsmål til trådstarter, så dukker tredjepart opp og stempler meg som diktator... 

Hmmm ? Kanskje min første påstand ikke var tatt helt ut av luften allikevel ? 

Hvis du vil ha dette som ditt private, lille diskusjonsforum så får du bruke IM systemet direkte til trådstarter. I et diskusjonsforum er det rom for alle til å komme med innlegg og svar - Det er jo nettopp det som skaper diskusjon !"

I ditt første innlegg hadde du ETT spørsmål til TS, resten var dine tanker og påstander (eller diktering av hva andre skal mene).

 

Men kjære Kjetil1- la oss ikke bruke denne tråden til å krangle om off topic som muligens skyldes en litt uheldig formulering fra en journalist i en lokalavis.

 

Min første tanke da jeg så bildet av cabincruiseren var at manøveren som var gjort her, skyldes nettopp en høyst oppegående skipper !

Tanken som slo meg var at her hadde det oppstått lekkasje i skuta underveis og heldigvis var det en snarrådig skipper som berget både mannskap og verdier ved å sette henne kontrollert på land.

Men jeg VET IKKE - Og siden dette er et diskusjonsforum så forbeholder jeg meg min rett til å tro og synse at dette er en del av hendelsesforløpet inntil det kommer flere fakta på bordet.

Link to post
Share on other sites

Nå synes jeg politiet må slutte med all denne synsingen sin!

Har du hørt hva politiet har sagt, eller har du, som jeg, bare lest hva journalist Mona Grønningen i avisen Kvinnheringen tror hun har hørt at politiet har sagt. Jeg synes at formuleringene i artikkelen er et stykke i fra det som normalt kommer fra politiet.

Link to post
Share on other sites

Ja, jeg så det, og så gjentar jeg det jeg skrev i mitt forrige innlegg!

 

Skjønner egentlig ikke poenget med dine innlegg med mindre du mener at journalisten ikke er i stand til å høre og referere hva hun blir fortalt av politiet?

Ser frem til den dagen Corona er en øl og Donald er en and!

Link to post
Share on other sites

Guest Avmønstret#

uansett. når (ikke hvis) jeg planter et partøy på land, ser jeg det som en plikt at en bp medlemmer legger dette ut. :wink:

Helt enig :-) og ingen vil trenge å være så voldsomt krenket og ærbare på mine vegne, la folk spekulere og gruble så mye de vil.

 

Når var det at folk ble så voldsomt krenkbare? Ja selv på vegne av folk de ikke engang vet hvem er?

 

Mer hellige en paven syns jeg.. :-/

Link to post
Share on other sites

Delta i diskusjonen

Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.

Guest
Svar på dette emnet

×   Du har postet formatert tekst..   Fjern formattering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Innholdet du linket til er satt inn i innlegget..   Klikk her for å vise kun linken.

×   Det du skrev har blitt lagret.   Slett lagret

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...