Jump to content

Støydemping, hvem selger matter etc.?


m/s draugen

Recommended Posts

Skal få ned lydnivået i båten til våren kommer,og da har jeg vårt på leting etter lyddempende "ting".Det er under dekk som skal "bedekkes".men jeg finner ikke noe på nettet.Har søkt på lyddempende,støydempende,blymatter,lydisolasjon,etc,etc. :headbang: Det MÅ da vel finnes en sjel som vet hvor dette er å få tak i????Ungene blir mest glad.De tror far er sint hver tur på sjøen,for han roper jo så jæ... høyt :discuss: .Hjelp belønnes med hjertevarme fra oss her Nord,og en framtid uten høreapperat "høres"veldig forlokkende ut.PÅ FORHÅND TAKK :flag:

 

Kommentar fra moderator:

Emnetittelen er endret, var opprinnelig HAR SØKT OG SØKT.

 

Emnetittelen skal fortelle hva emnet handler om. Produktnavn skal være med og CAPSLOCK skal unngås. For informasjon, se dette innlegget samt Etikette

Redigert av Ingar (see edit history)
Link to post
Share on other sites

Jobber natt, derfor dette innlegget i de sene nattetimer.Så det så.Var forrestenå så om båten i går.Ble "kråppsklein"som vi sier det her i Namdalen.Dvs;"vondt i kroppen"hadde så lyst til å starte opp og ta turen ut i fjorden,men besinnet meg i siste liten.Da hadde jo vinterkonserveringen vært bortkastet.Men tilbake til det egentlige;hvor får jeg tak i slike MATTER????

Link to post
Share on other sites

Jeg har erfaring med "blymattene" fra Maritim 13480-30. De fungere veldig bra. Det er de samme mattene som Biltema 36-9221 selger, men prisen er 50,- lavere hos Maritim. Disse mattene er mye bedre enn 36-9218 hos Biltema.

 

PS! Anbefaler at du også bruker lange skruer og store skiver (f.eks. Maritim 10430-06) i tillegg til kontaktlim for å holde mattene på plass. De er tunge, over 4 kg. Følge bruksanvisningen for limet SVÆRT nøye.

Redigert av lippert (see edit history)
Link to post
Share on other sites

Delta i diskusjonen

Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.

Guest
Svar på dette emnet

×   Du har postet formatert tekst..   Fjern formattering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Innholdet du linket til er satt inn i innlegget..   Klikk her for å vise kun linken.

×   Det du skrev har blitt lagret.   Slett lagret

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...