Jump to content

Dørkplate - laminerte


tomcat

Recommended Posts

hvorfor ikke legge teak staver. er ikke lettvint,men det blir en helt annen dørk enn plater . gjore det selv i vinter . fant teak vinduer og dører litt runt om kring og skjærte opp dette i 4ganger 1 cm. borret hull å skrudde.proppet hullene å fuget til slutt med tec7. har fått en dørk som tåler mye å kan slipes mange ganger. plater kan slipes 1 gang . teaken er jo så tynn.

Link to post
Share on other sites

Stemmer, det skal være et plastlag på toppen som gjør det unødvendig å slipe. Plastlaget er også litt "ru" på toppen slik at det ikke skal bli så glatt hvis det blir vått.

 

Men, det jeg lurer mest på nå er hvordan jeg må gå frem for å "skjøte" sammen plater. Arealet jeg skal dekke er akkurat litt større enn den største platen og jeg tror jeg får mer effektiv utnyttelse av et par-tre 120x60 evt 120x120 plater. Men da må jeg legge de kant-mot-kant. Går det greit?

Link to post
Share on other sites

Tror ikke det er noe problem å skjøte platene, problemet ligger i å få en pen skjøt.

Hvis du hadde hatt muligheten til å få platene rettskjært og eventuelt frest et not spor ( bruke løs fjør), lime med polyurethan eller exoxy lim, da vil du få en sterk skjøt .

Deretter frese ut et nate spor i skjøten, maskerings teip på begge sider, fylle med Tec 7 eller lignende, renskjære etter noen dager ( kun skjær IKKE pusse, muligens en skarp høvel kan fungere.)

 

dork.jpg

PaintB. bilde...

 

Ca bredde på natinga er vel 7mm ( bruker slike plater på jobben, tunge og uhånterlige jævler :headbang:, til båt innredning...)

 

 

Arne Kjetil

Redigert av Droll (see edit history)
Link to post
Share on other sites

Delta i diskusjonen

Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.

Guest
Svar på dette emnet

×   Du har postet formatert tekst..   Fjern formattering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Innholdet du linket til er satt inn i innlegget..   Klikk her for å vise kun linken.

×   Det du skrev har blitt lagret.   Slett lagret

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...