Jump to content

Kjøp av ny innenbords motor..


Sollitoo

Recommended Posts

Lurer veldig på om jeg skal kjøpe meg et halvfabrikat Cigarette 28 fot skrog, men lurer litt på hva jeg bør ta av valg ved motor og drevkjøp.. Det er jo bare tragisk å kjøpe noe som ikke går skikkelig til en sånn båt, men hadde vært hyggelig med noen ambefalinger, kanksje også linker, men forhandlere som er seriøse... Har ikke så mye erfaring med innenbords motor, har en sea ray 180 sport med en 4,3 v6 nå, som ble kjøpt i sommer, men det er alt liksom..

Link to post
Share on other sites

En skikkelig V8'er bensin frå Volvo Penta er å anbefale i ein slik båt. Då har du i tilleg ein motor der du har meget god dekning av service i norge. På denne motoren kan du også montere ein knapp i dashbordet som du velger om du skal kjøre eksosen igjennom drevet eller direkte rakrør ut gjennom hekken. Då får du ein skikkelig feit lyd når du kjem sigande på tomgang inn i havna :cheers:

Link to post
Share on other sites

Hvem forhandler volvo i buskerud/oslo området da? ser det står noen store mercruisere på finn også, en 415 hester hadde vært tøft det også..

Det med eksosen er ikke noe spørsmål engang, alt skal over vann i to feite kromma rør! uansett!

 

Har en kammerat som skal selge en 99mod 7,4liter Merc MPI motor. 340hk og bigblock burde gjøre susen! :)

Link to post
Share on other sites

  • 4 uker senere...

hei holder på med en cigarette 28 som jeg kjøpte tidligere her i høst,der har jeg en 7.4 454 mercruiser\gm med alpha one gen 2 drev å da gikk båten rundt 50 knop,har overhalt motor og trimmet litt mer nå så blir ca 400hk til sommeren og bytter til bravo drev,satser på rundt 55 knop.

hadde også en cigarette 34 for noen år siden(originalt 28) med en chevrolet zz4 motor på 360hk med et volvo penta 290 dp drev,denne fikk jeg 43knop på gps,en på å en som hadde en lik bare 28fot å mercruiser drev(samme motor) gikk 48 på gps.

Link to post
Share on other sites

Delta i diskusjonen

Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.

Guest
Svar på dette emnet

×   Du har postet formatert tekst..   Fjern formattering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Innholdet du linket til er satt inn i innlegget..   Klikk her for å vise kun linken.

×   Det du skrev har blitt lagret.   Slett lagret

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...