Jump to content

Har noen erfaring med Telemark Lystbåtformidling


Executive

Recommended Posts

Jeg var med en kamerat for 4-5 år siden og handlet en Draco 2300 med VP41 der. Nå er dette selvfølgelig lenge siden, men alikevel. Hadde jeg ikke vært med hadde dette mest sansynlig endt i drev-havari.

 

To grunner til at jeg var med. Den ene var at han ikke følte seg komfortabel med å avgjøre tilstand på båt selv, den andre var at han ønsket å ha meg med på turen fra Telemark lysbåtformiddling til Sandefjord hvis det ble handel.

 

Min kamerat synes båten så bra ut og ville handle, jeg var enig, men ville ha den på land først for å sjekke bunn/drev. Selger, Telemark Lystbåtformiddling så ikke dette som nødvendig da de kunne garantere at bunnen var uskadet, men gikk selvfølgelig med på det når det var et krav for å handle. Det som ble avdekket var en flott bunn uten tegn til skader, men da jeg peilet oljen på drevet var den grå/hvit. Nå har det seg slik at det også ligger et VP verksted på samme sted. Telemark Lystbåtformiddling var nå meget serviceminded og engasjerte mekaniker som avdekket mange titalls meter med fiskeline i duopropp/simmeringer. Simmeringer ble skiftet, ny olje etterfylt og vi var klare til handel.

 

Alt i alt skjønner jeg ikke uviljen til å ta båten på land, men når det først var gjort, var servicen upåklagelig. Båt/motor har også fungert perfekt i ettertid.

Det som sikkert hadde skjedd var at de hadde hatt båten på land tidligere og at fiskelinen var kommet under en av sikkert mange prøveturer med kunder. Moralen er altså, uansett om selger er i god tro, så sjekk det som sjekkes kan, da blir ting enklere i ettertid !

 

Telemark Lystbåtformidling er nok ikke værre enn noen andre, de har mange års fartstid :flag:

Link to post
Share on other sites

Delta i diskusjonen

Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.

Guest
Svar på dette emnet

×   Du har postet formatert tekst..   Fjern formattering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Innholdet du linket til er satt inn i innlegget..   Klikk her for å vise kun linken.

×   Det du skrev har blitt lagret.   Slett lagret

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...