Jump to content

Dette er ikke for pyser.


Pelle Parafin

Recommended Posts

Hørte et program på radioen for noen år siden, de inviterte noen kjendiser til en svømmehall uten å si hva som skulle skje. Oppe på 5meter'en lå det en kajakk. En person oppi og de begynte å dytte mot kanten. Vedkommende var helt sikker på at det var en fleip, at de ikke ville fullføre. Men det gjorde de...

Er visst helt ufarlig.

Link to post
Share on other sites

Har prøvd kajakk fra 3-meteren, og hadde det vært en 5-meter i svømmehallen så hadde jeg ikke stusset på å prøve det også. Helt ufarlig og veldig gøy. Myk og fin oppbremsing. Baugen gikk rett ned i vannet til cockpiten var nesten nedi, så fløt den opp som en dupp.

 

Dette fossestupet var jo litt ekstremt, men det får det være opp til hver enkelt hvor langt man vil tøye strikken så lenge det ikke går ut over av andre. Måtte vårherre forby at sofakrigerne skulle få bestemme hvor grensen skal gå :smash:

Link to post
Share on other sites

Skoleverket??? Her er det vel mer psykriatrien som har sviktet....

 

Jo,jo, skjønner poenget. Men ganske mange flere enn nå hadde nok gjennomskuet det idiotiske og meningsløse med slike og lignende handlinger, om de fra de var små fikk både utfolde seg skikkelig ("mer i skog og mark") og fikk lære en mengde konkrete, enkle, ufarlige arbeidsteknikker de kunne bli glad i og utføre ofte. Så hadde de annet å ta seg til enn "ville ting"!

Link to post
Share on other sites

Delta i diskusjonen

Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.

Guest
Svar på dette emnet

×   Du har postet formatert tekst..   Fjern formattering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Innholdet du linket til er satt inn i innlegget..   Klikk her for å vise kun linken.

×   Det du skrev har blitt lagret.   Slett lagret

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...