Jump to content

Er Yamaha alltid et godt kjøp?


jesper93

Recommended Posts

Ser ut som det er noen feite riper der ja.

 

Minner meg på en sak som kan ligne litt.

 

Sønnen til en jeg jobba med skulle kjøpe seg bil. De møtte opp hos hr Abdul og så på avtalte doning, so så pen ut. En Ford Escort tror jeg det var.

 

Bilen sto klint oppi en hekk, virkelig oppi hekken, men de tenke at det var jo mange biler her og trangt, så det var vel derfor.

 

De spurte om de kunne få se litt mer på bilen, prøve den og sånn. Nai, pengar forst, bil ettepå........Grim mann,,,,,,,,,

 

De fortsatte å titte, og når de brakk seg inn i hekken for å titte på den andre siden så viste det seg at hele den siden var bulket fra støtfanger til støtfanger, masse riper og bulker. Hr Abdul var borte som ånden i lampen.

 

Kanskje like greit :rolleyes:

 

 

Moralen er vel at man skal vite hva man kjøper :wflag:

Føkk deg...

Link to post
Share on other sites

Jeg jobber i et entrepenørfirma og vi har to slike 9,9 Yamaha. De har fått utrolig med julig og ser helt forferdelige ut. De har vært under vann, kjørt på grunn og propeller har vært byttet mange ganger. De har aldri vært innkjørt, det har vært full gass fra dag en. Med mange som bruker de og ingen som bryr seg.. :rolleyes: Jeg prøver da i det minste.

 

Men fungerer, ja det gjør de! Kjempebra kvalitet!

Redigert av kjølsvin (see edit history)

-Min båt er så liten og havet så stort.

Link to post
Share on other sites

Forutsatt at motoren er noenlunde holdt vedlike, så er dette en kanonbra motor. Lettstartet, sprek, driftssikker og med fin gange. Men alle motorer kan vel sarves. Verdiene er alltid det markedet er villig til å betale, men jeg synes kanskje selgeren virker litt optimistisk med tanke på pris.

Link to post
Share on other sites

Yamaha som er i bra stand er gode kjøp. :wink:

 

Denne syns jeg var for dyr, sett hen til skadene på deksel og en alder på 11 år. Man får kjøpt 2004-modeller som er tilnærmet strøkne på FINN for 13-14 000 kr. - så en pris på 7-8000 syns jeg burde holde her. Siste versjon solgt i Norge hadde en listepris på 15900.- for 9,9 og 16900.- for Vmax....

....Every 4-stroke outboard engine is to be considered as a geriatric device..... -Unless it´s made in Japan and got at least 350 HP, of course.....or simply named SHO...

Link to post
Share on other sites

Har hatt både Yamaha, Honda, Mariner, Mercury motorer i forskjellige størrelser og både 2 T og 4 T opp i gjennom årene. Fellestrekket for de alle har vært at de har gått når de skulle. Hvis jeg skulle velge, har alltid likt Yamaha, hvorfor vet jeg ikke. Så da er det bare slik at favoritten blir Yamaha av en eller annen merkelig grunn. I tillegg har vi en grei og hjelpsom Yamaha forhandler i nærmiljøet, hjelper det og.

Link to post
Share on other sites

Med Yamaha så vet du hvertfall hva du får!

Enkle å skru på(de få gangene det trengs),starter alltid lett og er driftssikre til tusen!

Har hatt en del motorer i løpet av mitt liv, merkelig nok hart de fleste vært av merket Yamaha(Gamlingen må nok få skylden for dette da han var mekaniker på Yamaha verksted i min barndom). Har hatt en del annet også, men må si at jeg er mest fornøyd med Yamaha!

 

10000 for denne motoren er likevel en smule drøyt, er mange av disse på markedet til lavere priser og i bedre kosmetisk stand.

-Mossmann-

 

AOMCI

Link to post
Share on other sites

Jeg syns at den kansje er litt stiv i pris med tanke på at motoren er 11 år gammel med noen riper. hadde en slik motor selv og var kjempe fornøyd med den de to ukene jeg hadde den før den ble stjålet. Motoren var låst i akterspeil og i brygge. yamaha er desidert den mest atraktive motoren når det gjelder tyveri. nå har jeg en mercury fordi jeg ikke orker det styret med at den skal bli stjålet. Men yamaha er en veldig bra motor;D

Link to post
Share on other sites

Hvorfor tror du ellers YAMAHA har vært Norges mest solgte siden 1975?

Ikke det at jeg har noe mot Yamaha da jeg har 2 stk Yamaha selv :yesnod: , i tillegg til Mercury, Suzuki og Tohatsu. Men i rettferdighetens navn har vel Suzuki vært Norges mest solgte 4-takter i flere av de siste årene.

Link to post
Share on other sites

Godt mulig du har rett i at Suzuki er det merket som selger mest blant 4 T. Ikke vet jeg. I utgangspunktet ønsket vel trådstarter å vite om Yamaha alltid er et godt kjøp. Der er det sikkert forskjellige meninger ute og går. De Yamaha motorene og andre utenbords motorer jeg har hatt i mine båter har fungert greit alle sammen. Men som sagt tidligere, har en forkjærlighet for Yamaha. Prisen for en så gammel motor bør være minst 1/2 pris av ny eller mindre etter mitt syn, med mindre den har stått ubrukt da.

Redigert av Hansi (see edit history)
Link to post
Share on other sites

Sikkert en grei motor hvis, men enig med de som synes at prisen er for høy. En flett ny Yamaha 9,9 4T ligger vel på 18 000, så at en 11 år gammel motor skal selges for mer enn 1/2 pris av ny er vel drøyt, selv om du får med noe ekstra utstyr på kjøpet.

Bundin er bátleysur maður

Link to post
Share on other sites

Delta i diskusjonen

Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.

Guest
Svar på dette emnet

×   Du har postet formatert tekst..   Fjern formattering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Innholdet du linket til er satt inn i innlegget..   Klikk her for å vise kun linken.

×   Det du skrev har blitt lagret.   Slett lagret

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...