Jump to content

Bavaria 37 Sport endelig på plass i hjemmehavnen.


Per Harald

Recommended Posts

Etter et par uker med urolige netter og laaange dager, var tiden inne for overlevering sist helg. At Camilie bekreftet den gode følelsen gjorde dagene enda lenger.

Fredag var dagen da Bavariaen skulle ut fjorden. Lekende lett til Filtvedt, men der ble rolige forhold til litt rufsete sjø med solide skumtopper, og Bavariaen ble helt våt flere ganger. Åsså på første turen da. Ble litt mobbet da vi startet vinduspusserne. Så puslete var kommentarene fra et par medbragte "venner". Mobbingen fortsatte hele helgen. Det hjalp lite at jeg forsøkte meg med at båten var så stor at alle vindusviskere ville blitt små på denne båten. Haha.

Første helgen ble tilbragt med venner i Sandefjord gjestehavn, og på søndagen feiet vi inn Larviksfjorden. Bavariaen er lekende lett med sine 9500 kg med diesel og vann. Trodde ikke det var mulig med den tyngden og bredden at båten var så leken å kjøre. Opplevelsen av den første helgen er utelukkende positiv.

083.jpg

I god driv innover Larviksfjorden. :flag:

Nå ligger ho i hjemmehavnen og får litt ekstra ballast i form av et Masè IS 5,0 dieselaggregat med litt mer battterikapasitet og en kraftig inverter med stooor lader.

Helgens tur går til Hvaler med en tur innom Strømstad på Fredag, og vi gleder oss til en fin helg, om været blir som meldt. Kansje treffer vi BP medlemmer som er ute og nyter tidlig vårsesong også.

079.jpg

 

Per Harald

https://baatplassen.no/i/blog/per_harald/index.php?

 

Vis hensyn på sjøen. Ja til obligatorisk båtførerbevis.

D5LA I boks.

Link to post
Share on other sites

Herlig melding Per Harald. Gratulerer med båt. Mobbingen av viskerne er på sin plass, skikkelige viskere har vært på ønskelisten til forbrukere og de norske forhandlerne i mange år, men verftet har til nå ikke hørt på det øret. En forbedring er at du tross alt har 2 stk. mens vi andre har kun en puslete med veldig liten viskeflate. Men, som du også demonstrerer med ditt innlegg, slik kritikk tåler vi når så mye annet og sikkert vikigere ting er så bra. Bofasilitetene, størrelse, layout og design er fantastisk på denne båten.

Link to post
Share on other sites

Gratulerer med fin båt og fine bilder :flag:

Tar forbehold om skrivefeil i alle mine innlegg, slik at de som utelukkende er opptatt av mine skrivefeil og meg som person kan kose seg med det de kan.. Mine innlegg er også basert på min mening og oppfatning omkring temaer både her på forumet og i samfunnet ellers, dette gjelder også om det ikke er tatt eksplisitt forbehold om det i selve innlegget.. :smiley:

 

Det er bare de som føler seg underlegne som er beskjedne - de dyktige fryder seg over det de har utført
Johann Wolfgang von Goethe 1749-1832

Link to post
Share on other sites

Takk for gratulasjoner.

Bavaria.Morten vi sees vel på Hortentreffet?

 

Det var en del trafikk ombord i helgen av skuelystne bekjente, og dommen er klar: Bavaria er stoor innvendig. God plass og greit design. Testet dusjen i helgen og jammen var den romslig den også. Kan hende er jeg grepet litt av favoriseringssyke nå :puke: , men jeg våger å påstå at skapplassen i Bavaria er noe av det beste jeg har sett i båter hittil.

 

Per Harald

https://baatplassen.no/i/blog/per_harald/index.php?

 

Vis hensyn på sjøen. Ja til obligatorisk båtførerbevis.

D5LA I boks.

Link to post
Share on other sites

Delta i diskusjonen

Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.

Guest
Svar på dette emnet

×   Du har postet formatert tekst..   Fjern formattering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Innholdet du linket til er satt inn i innlegget..   Klikk her for å vise kun linken.

×   Det du skrev har blitt lagret.   Slett lagret

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...