Jump to content

Dagens Finn, spesielle båtannonser (se 1. innlegg før du poster)


SamH

Recommended Posts

Fint bilde ?
http://www.finn.no/f...nnkode=12950283
 

Kommentar fra moderator: (Lagt til 20.12.2014)

  • Annonsebilder må ikke lastes opp på baatplassen, kun linkes til.
  • Firmaannonser: Navn på firmaansatte skal ikke oppgis.
  • Private annonser: Dersom annonsøren sletter annonsen skal det ikke ligge igjen bilder eller identifiserbar informasjon i denne tråden.
Link to post
Share on other sites

Bilder er enten eller på Finn.no. Sånn er det bare. Her er et eksempel på hvordan det IKKE bør gjøres lol: .

 

For det vi vet kan det jo være et baugspyd montert på en stige han selger! :lol: Men det skal selger ha, han har tatt bilder av mer en bare presening også, men hvorfor han har valgt å la brun presening være "salgsplakaten" er ikke lett å skjønne?! :lol:

 

Her er forresten en til. Her prøver selger seg på en mer moderne og subjektiv foto-stil, eller er det for å skjule rotet at han har valgt å la bilde være uskarpt? :lol: Også denne selgeren hadde bedre alternativer bilder som hovedbilde. Rare greier!

 

Flere gode annonser?

Redigert av Swande (see edit history)
Link to post
Share on other sites

Mange gode kjøp kan være fra dårlige annonser.. Feks uten bilde/dårlige bilder.. Selgeren går glipp av den store mengden men spekulanten han kan gjøre et godt kjøp siden "Alle" andre ikke kikker noe større på båten.

 

Kan jo bare tenke meg annonsen til en eldre herre som kanskje er nitidig og perfeksjonist..

Har ringt på mange dårlige annonser og gått glipp av mange røverkjøp siden andre har tenkt det jeg tenker.

 

Ikke alle er data kyndig og legger dermed ut en "dårlig" annonse. :flag:

 

Jeg ringer alltid uansett bilder eller ikke eller kort tekst hvis objekted er av interesse.

 

God helg :drink:

Link to post
Share on other sites

Det er fornuftig det som THORLYN sier, men rent generelt er det nok slik at en tiltalende annonse med gode bilder selger bedre. Husk dette er kapitalvarer for flere hunder tusen og objektene er i knallhard konkurranse med mange andre. Da er det ofte små detaljer som skiller. Hva gjør de som selger nye biler og båter når de skal lage annonser? Jo, de leier inn dyre reklamebyrå som bruker mye tid og ressurser på gode tekster og bilder.

 

Det å skape interesse og utmerke seg er viktig! Et tips kan være at en ikke bare tar noen bilder i full fart når båten skal selges, da kan det bli mye rart. Men ha dette i tankene under hele perioden du har båten. Når båten er nypusset, cabinen er strøken og været er topp (pluss gjerne på med en solnedgang) så gir det attraktive bilder. Hva med å lage en bildemappe på PC'en for senere bruk? Attraktive bilder gir helt klart større interesse enn uskarpe bilder av en shabby båt med en grå og trist kallesje og en cabin med skitne kopper og kar. Men da er det selvsagt viktig at båten fremstår mest mulig likt som på bildene under visning...

 

Om en så skulle bli kontakten ut fra tekst og bilder i annonsen så begynner den virkelige jobben. Da skal du være selger!

Link to post
Share on other sites

Mange gode kjøp kan være fra dårlige annonser.. Feks uten bilde/dårlige bilder.. Selgeren går glipp av den store mengden men spekulanten han kan gjøre et godt kjøp siden "Alle" andre ikke kikker noe større på båten.

Har selv kjøpt to båter på annonser med veldig lite/dårlige bilder, den ene var et knallkjøp den andre var det heller værre med.....

Men for meg som ikke er ute etter en spesifikk båt, men kikker kjapt gjennom finn flere ganger hver dag etter veldig gode kjøp, da er det lett og gå glipp av annonser som med dårlige bilder, som kanskje kunne vært en knallkjøp...

Link to post
Share on other sites

  • 2 uker senere...

Delta i diskusjonen

Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.

Guest
Svar på dette emnet

×   Du har postet formatert tekst..   Fjern formattering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Innholdet du linket til er satt inn i innlegget..   Klikk her for å vise kun linken.

×   Det du skrev har blitt lagret.   Slett lagret

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...