Ip.Content

Logo
Din hjemmehavn på nettet!VDO tankgiver, kan den erstattes med vanlig flytesak


  • Logg inn for svare
3 svar på dette emnet

#1 Enzo Ikke pålogget Postet 12.02.12 15:38 

Jeg har en VDO digital tankmåler i båten, til denne så er nå giveren ødelagt og jeg lurer på om jeg kan erstatte denne giveren jeg har med en slik standard som man får kjøpt på Maritim osv ?

Vil det fungere ?
Bilde
Bilde

Erstattes med en slik
Bilde

#2 Jori Ikke pålogget Postet 12.02.12 15:56 

Jeg gjorde det på Faria instrument, fungerte som bare det og den nye giveren er en bedre giver med tanke på å måle stabilt. Den gamle typen som du også har, skvulpet så mye rundt og dermed mye rare målinger på tank. (men nå var min giver sikkert 3 ganger lengre enn din og tanken er på 280 liter)
Ett tips, jeg kjøpte min på Biltema, billig og helt identisk med en Wema giver. Mål dybde i tanken der hvor du skal ha inn ny giver , også kjøper du den lengden som er nærmest. Regner med du har europeisk instrument? Det er forskjell på givere i Europa og USA til info, Ohm området er forskjellig.

#3 RSL Ikke pålogget Postet 12.02.12 16:41 

Jeg gjorde akkurat det samme i vinter.
Jeg kjøpte ikke måleren på Maritim, men den ser helt lik ut.
Jeg målte dybden på min tank og kom til 42cm, men siden innsuget til varmeren er ca 5-6 cm over bunn, valgte jeg 35cm lengde på tankmåleren i stedet for 40cm.

RSL

#4 Enzo Ikke pålogget Postet 12.02.12 16:58 

Dybden er ca 25cm der giveren i dag står, båten er en beneteau fra 07 og tanken er 200liter, da kan jeg altså bare kjøpe en giver fra biltema og montere.
Displayet den vises på er et LCD display som er muliti og dekker endel andre funksjoner i tillegg som vanntanker og spenning


Copyright baatplassen.no. Org.nr. 917640440
Tekst og bilder kan kun benyttes etter skriftlig tillatelse fra medlemmet som har publisert det.
Annet innhold etter skriftlig tillatelse fra baatplassen.no.