Jump to content

finne årsmodell på en yamaha 30 hk 2 takter


kintii

Recommended Posts

Hei godtfolk

 

Jeg skal selge båten min nå innen ett par ukers tid. Må bare dille og vaske den litt først. I den forbindelse har jeg ett spørsmål angående min yamaha 30 hk 2 takter. Da jeg kjøpte båten fikk jeg fortalt at motor var en 2002 modell, men karen var ikke helt sikker på dette siden han solgte båten for faren da faren hadde fått slag. Jeg skulle til å bytte girolje nå og ser at det står 2006 på klisterlappen bak, denne er dog noe ødelagt men jeg ser helt tydelig 2006. Jeg visste ikke om dere kan tyde noe av dette? Jeg har også tatt bilde av plata på den andre siden. Jeg vil IKKE lure kjøperen og derfor ønsker jeg å finne ut av dette før jeg legger båten for salg.

 

yamaha_bilde_1.jpg

yamaha_bilde_2.jpg

Link to post
Share on other sites

Hjelpes meg. Det må jeg si :yesnod:

 

Han visste at det var faren som kjøpte motoren ny, men det var rart han tok så feil av årene. Jeg legger ved noen bilder til av deksel og noen nummer inni om det er noen som har litt mer peiling enn meg. Jeg håper ikke at noen har klistret på nye klistermerker eller noe. Kan man se på disse bildene og bekrefte/avbekrefte 2007 modell? Jeg skal IKKE lure kjøperen.

 

bilde_3.jpg

bilde_8.jpg

bilde_5.jpg

bilde_6.jpg

bilde_7.jpg

Redigert av kintii (see edit history)
Link to post
Share on other sites

Vil det si at den er produsert i 2006 men solgt i 2007 da? Så da kan jeg trygt selge denne som en 2007 modell? Noen som har noen formening ut fra de siste bildene mine?

 

Jeg beklager virkelig at jeg maser sånn. Jeg er bare helt livredd for å gjøre noe feil slik at kjøper blir skuffet og sint mens jeg sitter igjen som svarte per. Jeg vet

godt selv hvordan det er å bli lurt.

Link to post
Share on other sites

Må også presisere at han karen jeg kjøpte den av (sønnen) er en relativt oppegående person fra mandal. Kona mi hadde han som vikarlærer på ungdomsskolen for noen år siden. Utover den ganger jeg var og kikket på den har jeg ikke pratet med han. Men hyggelig fyr. Båten stod i hagen hos faren i et etablert eldre boligfelt.

 

Takk idars. Jeg får bare la det gå forbi. Jeg vet med meg selv at jeg har gode intensjoner, så kan andre tro det de vil. Jeg vil ikke ringe han for å høre videre om dette/spørre om kvittering av naturlige årsaker. Ha en fin dag :)

Redigert av kintii (see edit history)
Link to post
Share on other sites

Jeg bruker denne tråden til å spørre om nok en ting. Jeg skulle i dag bytte pluggene. Jeg ser at den nederste er litt fuktig av bensin. Alle pluggene ser ellers helt like ut med tanke på farge osv. Er dette vanlig? Jeg byttet pluggene da jeg fikk båten i fjor også, men jeg kan ikke huske at jeg la merke til det i fjor. Må presisere at jeg har ikke startet den i år, så dette må være fra oktober i fjor da jeg tok opp båten. Er det vanlig dette? Det er IKKE vann fordi det fordampet ganske fort fra pluggen samt luktet bensin.

 

Jeg legger ved et bilde

 

bilde_9.jpg

Link to post
Share on other sites

  • 2 år senere...

Delta i diskusjonen

Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.

Guest
Svar på dette emnet

×   Du har postet formatert tekst..   Fjern formattering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Innholdet du linket til er satt inn i innlegget..   Klikk her for å vise kun linken.

×   Det du skrev har blitt lagret.   Slett lagret

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...