Jump to content

All aktivitet

Oppdateres automatisk     

 1. Siste time
 2. kosefisken

  Hva stemmer på registreringer

  så det stemmer at der er så dyrt ja... da må jeg gjøre noe mer søking, og se om jeg kan finne noe. men over til samme spørsmål: Om jeg finner båt til under 8m, hva kreves?
 3. Bruflaat

  Hva stemmer på registreringer

  Ingen av de du har linket kan registreres uten videre å betale 200k+, er ikke sikkert det går uansett. Sats på under 8m vil du sleppe godkjenning av båt, eller så må du nok ut med en 6-700k for godkjent båt minst.
 4. kosefisken

  Hva stemmer på registreringer

  hehe, vert våken siden 04:00, begynner og bli trøtt :D AHAHAHAHAHA
 5. Lazyjack

  Hva stemmer på registreringer

  Taskefiske? Taskekrabbe?
 6. Pinkvin

  Kina kopi Racor filter, noe å satse på?

  Ok, har glemt lesebrillene i båten... var nok derfor jeg overså de tre bokstavene i blått ;-) Takk for linken.
 7. Hulda

  Kina kopi Racor filter, noe å satse på?

  Må være alderen. Svar over til BØstrøm 5 timer siden. Jeg er ikke klink edru.
 8. tobba

  Drev kontra aksling

  Masse gode innspill som jeg setter pris på. Takk til dere som har svart😊
 9. Pinkvin

  Kina kopi Racor filter, noe å satse på?

  Enten har alderen kommet brått på eller så har jeg fått hjerneblødning eller noe, jeg er klink edru. Ikke fa.. om jeg finner den linken altså :-D
 10. Zitt

  Hvor er dette?

  ....og hvor skal i såfall den ligge, Mulligan?
 11. SamH

  Kina kopi Racor filter, noe å satse på?

  Det er riktig, omtrent. Du skrur av et lokk på toppen, løfter ut innsatsen, setter i nytt, etterfyller evt med litt diesel, skrur på lokket igjen og drar videre. https://www.youtube.com/watch?v=XoepJbqXW_0
 12. kosefisken

  Hva stemmer på registreringer

  Hei. jeg skal starte et lite firma som fisker og på båt. Det er noe jeg lurer på angående båter til firmaet. jeg har lest litt på nette og ser at mange skriver at det kan koste millioner og rigistrere båten, og få den godsjent. Stemmer dette? Føler det er jeg som leser feil :D Dette er båtene jeg har vurdert så langt: https://www.finn.no/boat/forsale/ad.html?finnkode=130105143 https://www.finn.no/boat/forsale/ad.html?finnkode=126443241 Som dere sikker ser, så er det LITT FORSJELLER på sum. Jeg skal søke om å kjøpe den dyreste (170 000kr) men om jeg ikke får lån til dette, blir det den billige. Dette er båtene jeg kan finne som ser best ut for mitt bruk. Jeg skal drive med Taskekrabbe i ryfylket btw :D Takk på forhond <3
 13. Mulligan

  Hvor er dette?

  Trønderen kalte det Fladstrand.
 14. Hulda

  Kina kopi Racor filter, noe å satse på?

  Ja, absolutt. Men sjekk linken jeg la ut over. Separ er et meeeget godt filter også. Racor og Separ er 'top of the shelf'.
 15. Hei, og takk for sist. Ja, er forsatt godt fornøyd med bombremsen. Den står på året rundt i anslags vær og er like fin og fungerer bra :-) jeg skal montere litt anderledes enn deg, skal bare ha en bjelke i lengderetningen som vinsjen skal på tvers gjennom, så det jeg skal lime fast er feste inne i spissen av baugen og på tvers på bakveggen som bjelken skal hvile på/mot og festes i. God ide med liten varme ovn nedi der, har en bitteliten oljeovn på 4-500w som bør gå nedi, så da hjelper det. MÅ jeg gjennom inn til glassfiber duk, eller er det nok 'rue opp' veggene jeg limer på med sandpapir før jeg avfetter tro ?
 16. Hei igjen, Jeg har tatt ned masta og fjernet gamle ledninger som laget et spetakkel. Jeg skal ha ny vindmåler, og vurderer trådløst fra Raymarin. Noen som har testet? Er den like bra som den med ledning?
 17. ydalir

  Plassering av ankerlanterne

  Hei, Det er vanelig å ha ankerlanterne i mastetoppen, men er det noen regler i forhold til dette? Jeg har ikke så lyst på ledninger i masta, og tenker å montere i radarmast akter. Er det like greit? Eller er det noe jeg ikke tenker på?
 18. Zitt

  Hvor er dette?

  Helt riktig, Gunga Din! Er denne også lett?
 19. Idag
 20. Lazyjack

  Jeg fant, jeg fant! Trenger du det?

  Rydder i papirer og fant en original instruksjonsbok for Volvo Penta MB 10 A (Marna S) utgitt april 1971. Svensk utgave. Noen som trenger en slik?
 21. Gunga Din

  Hvor er dette?

  Gamle Skagen statyn heter Fruen fra havet
 22. Pinkvin

  Kina kopi Racor filter, noe å satse på?

  Forklar. Om jeg kjøper en racorkopi og to sånne kraner og setter det opp i parallell med eksisterende. Har jeg ikke en grei duplexløsning da?
 23. Zitt

  Hvor er dette?

  Helt riktig, gutter! Er denne like lett, mon tro?
 24. Vaagen

  Drev kontra aksling

  Jeg har hatt begge deler, og er helt uenig! Er forøvrig stilt overfor samme dilemma som TS, og spurte han som driver drevservice.no (bor lokalt her). En pris på ca 8000 er vel +/- det samme som han sa. Om man lærer seg til å gjøre jobben selv, blir det selvfølgelig mye billigere.
 25. Hulda

  Kina kopi Racor filter, noe å satse på?

  Jeg tror nok du er litt ute og padler herr @Pinkvin.
 1. Vis mer
×