Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Motorteknisk utenbords'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Forum
    • Båtforumet
    • Båtadvokaten svarer
    • Vannsport
    • Bil, bolig, fritid og hobby
  • Ønskes
    • Båt, motor og utstyr kjøpes
    • Tjenester ønskes
    • Båtplass ønskes leid/kjøpt
  • Linker og annet nyttig
    • Dokumentarkiv
    • Eksterne linker
    • Båtrelaterte foreninger
    • Havner og utsettingsramper

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 907 results

  1. Tidligere kjørte jeg med en litt kortere Johnson GT. Etter bytte til Yamaha 9.9fmh (15fmh å regne nå), så merker jeg at kavitasjonsplata på Yamahaen ligger ca 40mm lavere enn kjølen på skroget. Båten er fresk som bare det, men det spruter mye bak der i planfart. Og jeg synes jeg får litt mer løft i baugen. Symptom på litt for lang stamme ettersom jeg forstår. Taper nok noen knop også. Jeg har en kamerat som er en trollmann med alusveising. Så jeg tenkte enten å finne et kanaljern i alu som vi sveiser langs toppen og får bygget opp akterspeilet litt (med forsterkninger), eller få han til å lage en U brakett jeg kan tre over akterspeilet og bolte fast i akterspeilets forsterkninger. Som jeg da spenner motoren over. Så lenge den får noe solid å holde seg fast i. Eller finnes det kanskje mer prefabrikerte løsninger? Jeg kan umulig være eneste med dette problemet?
  2. Jeg har en 2004 Suzuki DF140 som har gått uten problemer i 16 år, men i dag ble det min tur å få motorproblemer. Etter årets første tur (ca 1/2 time hver vei) stopper motoren etter å ha gått på tomgang inne på havna i noen få minutter. Hver gang jeg nå kjører startmotoren så starter motoren, men stopper igjen etter bare 1 til 4 sekunder. Det er ingen alarmer (beep) eller varsel lamper. Det er ganske mange her på forumet som har Suzuki DF 90, 115 og 140, men er det noen som har opplevd samme symptomer?
  3. Hallo, har en 40hk johnson påhenger(J40PLSOC) og klarer ikke å skjønne meg på hvorfor motoren overopphetes. Kontrollstrålen på kjølevannet kommer og går helt "random" virker det som. lavt turtall/ høyt turtall og strålen kommer som den selv vil. Testet igår med klokker rundt inntaket med ferskvann og fikk en fin kontrollstråle og ingen problem. Hadde vannpumpehuset ute i fjor sommer og impelleren så helt fin ut. Prøvde tidligere i dag å ta ut termostaten, helle eddikessens ned i, la det stå litt også kjøre uten termostat men kom bare damp ut av strålehullet. Noen tips eller erfaringer?
  4. Hei Jeg får ikke start på min motor etter at den døde under kjøring i såkalt dorgefart. Den har fungert fint frem til den bare døde midt på fjorden. Det kommer ingen feilmelding og ingen varsel pip. Startmotoren slår inn og roterer motoren, men får ikke noe tegn til tenning. Tenkte først at bensintilførsel var problemet, men mistenker nå tennings siden av oppstarten. Har også tilkoblet Mercury VesselView Mobile modulen, men her viser heller ingen feilkoder. Kjenner at frustrasjonen øker når det ikke er noen tegn til bedring eller start etter flere dager med feilsøking. Har sjekket det som er basic at gir står i fri og dødmannsknapp er i orden. Står den i gir, vil ikke startmotor aktivere. Er dødmannsknapp trigget, vil ikke bensinpumper starte opp. Målt ledninger fra dødmannsknapp til motor. Alt OK her. Motor: Mercury Optimax 115HK Two Stroke Modell 115ELPTO - 2006 Driftstid: ca. 320 timer Batteri: Biltema SMF-BATTERI 90 AH Art.nr. 80-90 Kapasitet: 90 Ah CCA EN: 570 Har feilsøkt en god del og har utført følgende Sjekket bensintilførselen Byttet bensin primer pumpe Byttet bensinfilter/vannfilter før motor (Org.del 802893Q01) Demontert Vapor seperator tank, sjekket og renset alle deler innvendig. Testet bensinpumper lav og høytrykk, OK Sjekket pakning på høyttrykkspumpe som er kjent feil, men den er også OK Byttet bensin/vannfilter i vannseperator (Org.del 8M0122423) Åpnet og renset vakuumpumpe for bensin i forkant av Vapor seperator Sjekket og renset alle bensinslanger Demontert og renset fuel rail inkl. dyser Målt motstand (ohm) på dyser iht. service manual, alle er innenfor range. Sjekket sikringer i plugg med 3x20amp og 1x5amp. Alle målt OK. Renset Crank Position Sensor og målt Ohm. Viser riktig måling. Byttet luftfilter (Org.del 883037T) Sjekket Ohm på Coil, den er innenfor range. Sjekket at coil får supplert strøm også, men ikke om den sender videre til tennplugg. Jeg fikk et tips om at volt kunne være for lav under start og det kunne hindre tenning. Spenningen er over terskelen under start, men har nå satt batteriet til lading igår kveld. Kjenner også til at Mercury Optimax helst vil ha minimum 750 CCA/1000MCA/105 AH batteri, men har ikke sett på dette som et problem siden batteriet som står i nå har fungert fint. Ting jeg ikke har fått testet pga. mangel på utstyr: Måle bensintrykk Måle lufttrykk Håper virkelig å finne ut av dette slik at vi kan få ferien på sjøen, så er åpen for alle tips og workarounds.
  5. Alværn

    Gnister

    Den øverste lager gnister og har smeltet plasten som er deksel noen som vet hva den gjør Emnet er stengt grunnet mangelfull tittel, les mer her: Hjelp moderator, vennligst les dette før du poster Vennligst opprett nytt etter å ha lest reglene.
  6. Hei! Har en 2T Evinrude E-tec 90 hk fra 2005. Er det noen som har erfaring med påfyll av olje? Finner ikke noe merke for hvor mye olje som skal på båten. Fylte på noe olje, men da begynte motoren å lekke olje. Står forøvrig lite informasjon om dette andre steder på nettet.
  7. Hei, Jeg ønsker å få opp en lanterne på jolla med Yamaha 9.9. Litt usikker på årsmodell, men jeg tror det er 2000-og ettellerannet. Jeg har lest et par tråder om tema her, men jeg lurer fremdeles på om jeg må kjøpe en likeretter/laderegulator? Jeg finner ingen grå boks med kjøleribber og på størrelse med fyrstikkeske... men jeg har en mistanke om at den svarte lille boksen med kjøleribber, rett bak bensinpumpa, kan være laderegulator?! Klarer dere å se på bildene og bekrefte om jeg har laderegulator? I så fall; hvilken ledning er pluss? Og; er det minus-ledning, eller tar jeg det rett fra godset? Og; må jeg ha batteri i mellom, eller kan jeg koble fra regulator og rett på LED-lampa?
  8. Jeg har en Suzuki DF 90, 2002. Den stopper på tomgang etter at jeg har kjørt en stund. Plagsomt når man skal manøvrere til kai o.l. :-) Har bytta drivstoffilter. Motoren "jager" også når den kommer opp i turtall (over 2500) når den er frikoblet, men går helt fint i fart. Av og til kommer en motoralarm inn (ikke olje eller temp) Har noen tips om hva dette kan være??
  9. Kjøpte meg så en Yamaha autolube 60hk 1990 motor. Motoren hadde ikke blitt brukt på over 3 år og ble kjøpt usett og uten garanti. Motoren hadde satt seg, men med WD-40 og 2-taktsolje i alle sylinderne og forsiktig lirking fram og tilbake fikk jeg den fri. Har slitt med kjøling som jeg nå har fikset takket være dette forumet . Motoren går veldig dårlig og ikke på alle sylindere. Følgende er gjort: Kompresjon er målt til ca. 100 PSI på alle tre syllindere ved kald motor og full gass Alle tenningscoiler fungerer (har kryssjekket de mot hverandre) Får den til å gå på nederste og midterste sylinder. Når den kun går på en syllinder går det ok, men den går dårligere på to samtidig Det er gnist på alle 3 syllindere Forgassere er demontert og renset (disse var helt strøkene) Siden den går dårlig tenkte jeg at jeg skulle ta en titt på tenninga. Men jeg kom ikke lenger enn side 3-6 i manualen. Har skal syllinder nr. 1 flyttes til TDC og kan skal se at merket på svinghjulet stemmer med det merke som kan justeres. I mitt tilfellet er at så mye avvik at jeg ikke kan flytte merket slik at det står på TDC. Skjønner ikke hvorfor det er slik. Svinghjulet sitter på på kranken med en kile så det kan jo ikke flytte seg og kan kun monteres på ett sted. Har også lastet opp en video på min dropbox som viser motoren gå på en sylinder. Noen forslag her? Må jo ha merket på TDC i orden før man går videre å justere tenninga, dette referansepunktet skal jo brukes gjennom all justering.
  10. Ostad

    E-tec 50 lav effekt

    Hei, har en E-tec 50 på en Galia 475. Motoren går fint når det er full bensintank, men når den nærmer seg halvfull faller turtallet fra 4000 til 1000. Pumpes det på bensinslangen gir den igjen full gass - Forslag til årsak?
  11. Var uheldig idag og traff et undervannsjær. Har nå tatt båten på land. Ingen skader på båten, men skraper på undervannshus og propell. Hva gjør jeg med undervannshuset, bare lakkerer eller må jeg sparkle osv? Motoren gikk greit etter på, minimale ristingen i motoren. Kan jeg bare slipe til propell eller er det bare å bestille ny propell? Motoren er en Yamaha 100hk 2014 mod.
  12. Motoren er lett startet med chock og høgt turtall. Når chocken er av - så har den fin forbrenning på høgt turtall. Men om en prøver å ta den ned på tomgang - så stopper den. Uansett kor lenge eg har latt den kjøyre på høg turtall. ---- Motoren har vært heilt fin i mange år og stadig i bruk. Men i løpet av vinteren så har dette skjedd. Når eg kjøyrde båten og motoren heim - så heldt den seg fint på turtall i gir, men med ein gong det vart tomgangskjøyring så dauda den. Brukte nokre minutt for å få båten over i gir. Men det gikk. ____ Det eg har gjort etter eg kom heim: Har demontert forgasseren og rensa denne. Demonterte startaren for å komme til. Sjekka og inspiserte og blåste rein drivstoff slanger, samt sjekka for lekkasjer. Rensa i "tennkammeret" til tennpluggane. Satt i nye tennplugger og montert alt tilbake. Mulig dysene i forgasseren ikkje er stilt slik dei var - men motoren oppfører seg heilt likt som før eg byrja på alt dette. Greier ikkje å skjøna meg heilt på kva som er galt. Det virkar som den har grei forbrenning sålenge blandinga er høg.' Litt vanskelig også å finne manual til denne då den er 2004 mod. Kan eg bruke manual til ein eldre ? min modell er: DT30 03001-512715 Einaste problemet eg har hatt med denne tidligare er at den har gitt for høg spenning ut - slik at lanterner og liknande har røket. Dette var det eg hadde tenkt å fiksa no :-) mvh Sigmund
  13. Har en -98 Yamaha montert på en Buster M. Den har stått på en "Selco" av tvilsomt opphav tidligere. Fikk første testen nå i dag, og det ser ikke ut som vi kommer opp i turtall, i tillegg til at den er nærmest umulig å holde liv i på lav/tomgangsfart. Det er fjernstyring og el-start, og bruker jeg choke-spaken kan jeg ruse den opp til ca 5000rpm, men under kjøring med en mann i tom båt får vi nesten 4000rpm og ca 13 knop. Turtall er målt med Biltema-turtelleren for båt som vi TROR vi har kodet riktig (mulig vi egentlig ikke kommer så høyt som knappe 4000 engang) , og fart målt med telefon/GPS. Sjekket propellen, den er 9 7/8X 13. Kan det være for mye stigning, eller får den for lite bensin??
  14. Jeg har en suzuki df 140 2002 mod. Alt virker fint og motoren oppfører seg bra. Men når jeg kommer opp i ca 2500 rpm begynner "Check engine" lampe å blinke. Når jeg reduserer turtallet til 1000 rpm slutter blinkingen. Noen som har vert borti dette før? Hadde tenkt til å få verksted til å se på dette men kapasiteten til verkstedene i område er sprengt og jeg får ikke time før om 2-3 mnd, så hadde satt veldig pris på om noen kunne dele noen erfaringer med meg
  15. håper emne ikke er mangelfult nå, 3-dje gangen jeg prøver å poste dette. Hei, kjøpt en gammel båt med yamaha 40 HK fra ca 1996. Motoren virker som at den sliter ved lave hastigheter. Ujevn gange og ryster veldig. Hvis den kjører på tomgang, og jeg gir forsiktig gass, f eks hvis jeg skal legge til, så dør motoren. Føles nesten som at den kveles. I fart merker jeg ikke noe, kjører fint 22 knop i en 15 fot. Noen som har en ide hva det kan være? Er helt nybegynner på dette. Sliter jo med å legge til når motoren oppfører seg på den måten. setter pris på alle svar
  16. Hei, kjøpt en gammel våt med yamaha 40 HK fra ca 1996. Motoren virker som at den sliter ved lave hastigheter. Ujevn gange og ryster veldig. Hvis den kjører på tomgang, og jeg gir forsiktig gass, f eks hvis jeg skal legge til, så dør motoren. Føles nesten som at den kveles. I fart merker jeg ikke noe, kjører fint 22 knop i en 15 fot. Noen som har en ide hva det kan være? Er helt nybegynner på dette. Sliter jo med å legge til når motoren oppfører seg på den måten. setter pris på alle svar Emnet er stengt grunnet mangelfull tittel, les mer her: Hjelp moderator, vennligst les dette før du poster Vennligst opprett nytt etter å ha lest reglene.
  17. Hei. Vet ikke om det er interesse for dette men jeg prøver! Jeg har forstått det slik at det er nærmest umulig å oppdrive deler til disse utenbords motorene. så jeg tenkte å starte denne tråden for nostalgikere som ønsker å vekke liv i sin gammle Volvo penta. vi kunne dele erfaringer og kanskje hjelpe hverandre med deler osv. Som jeg har forstått det så er volvo penta, Archimedes, og cresent sine modeller av noen årganger identiske motorer. Kom med inspill og fortell om din motor! jeg har en Archimedes penta som jeg egentlig trenger det meste til, inkludert service manual og bruker håndbok. Husk!!!! denne tråden er forbeholdt disse Norsk/svensk produserte motorene!!
  18. Min helt nye BF60 går ikke helt fint. Fikk vann i bensinen her om dagen. Har tømt og reingjort tanker, slanger, filter, pumper og gass-utskiller, fylt på ny bensin med STP injector Cleaner og kondensfjerner og kjørt litt. Den er ikke helt bra enda. Ikke full effekt .Litt for mye vibrasjon og litt tynn grå røyk på tomgang. Kan ikke se noe røyk når jeg kjører. Da blir vel det neste injector-rensing eller..........? Hva tror dere om dette ?.
  19. Jeg har i sommer fått låne en Ibiza 17' med Mariner 75 hk 2T. Båt og motor har til nå fungert veldig fint, men på vei hjem fra tur i går fikk jeg en utfordring. Kontrollboksen (Quiksilver) begynte å gi fra seg en pipelyd (varsel) og etter hvert pep den konstant. Jeg har bra med olje på tanken, det var naturligvis det første jeg sjekket. Jeg føler også at motoren gikk ned på lavere turtall og er usikker på om lyden fra selve motoren ble litt annen, men jeg ville bare komme meg inn til land og fikk ikke bekreftet dette. Når jeg skal starte båten og pumpe bensin merker jeg at belgen på slangen ikke blir full/hard, jeg har derfor lurt på om den får riktig bensintrykk/lufttilførsel. Jeg vil tro at så lenge motoren starter og går fint så er det ikke et bensinproblem, men kan det ha noe med saken å gjøre? Jeg klarer ikke finne ut hva problemet kan være og er veldig glad dersom noen kan bidra. Oljetrykk, oljetilførsel, girolje, bensintilførsel, batteri, etc.? På forhånd tusen takk for svar!
  20. Aktover

    Suzuki DT 4 delehjelp og model

    Hei har en eldre suzuki DT 4 hk. Jeg prøver å finne hvor jeg kan kjøpe gassholk og vaier. Noen som vet hvordan jeg kan finne ut nøyaktig model osv. For å finne deler? Står ( Suzuki Dt 4 00402- 502499 på sida om det hjelper ). Er det noen nettside som selger deler til eldre dt4? Takker for svar!
  21. Figodawg

    Yamaha 40 utenbords lav fart

    Hei. Har en Yamaha 40 Hp 06 modell 2 takter. Denne har vært såvidt under vann å så stått i noen år før jeg rensket forgassere, byttet plugger, ny vannpumpe og skiftet girolje. Motor starter helt fint å går uten noe spesielt hakking. ( Litt små jaging på marsj fart ) Problemet er at båten som er 14 fot går toppfart på 22-23 knop mens den før gikk 32-33 knop. Høres ut som turtallet er som det skal på maks effekt. Noen som vet hva dette kan skyldes ? Forgassere er stilt inn som de skal, Bensinslangen med håndpumpen og bensintank er gammel men virker helt fin.
  22. Eg har ein Mercury EFI 60 HK 2005 modell. Skal termostaten byttast på desse motorene? Eller er dette noko ein bytter når det er noko galt? Har aldri merket noko på motoren. Får eg nokon advarsel viss den er deffekt?
  23. Jeg har reparert en prosjektbåt, Grand 340 golden line, med glassfiberskade i baug og konsoll, les mer her: Kjøpte en Suzuki DF 9,9, 2017 modell hvor selger opplyste at motoren hadde fått seg en dusj med saltvann, men ikke vært under. Motoren startet og gikk i høst når jeg kjøpte den, den startet og gikk i oktober. Den startet og gikk i vår, men når jeg satt den ut så gikk alt som planlagt helt til jeg gir på litt (tipper 2500 RPM). Da hadde jeg putret på tomgang i ca 10 - 15 min uten problem. Motoren stoppet momentant og fikk ikke start igjen. Rodde inn til en nabo og ga meg for kvelden. Jeg kom så på at jeg hadde glemt å åpne luftingen på den løse bensintanken (lenge siden jeg har hatt båt med det...). Hørte et lite "hiss" når den ble åpnet, men fikk fortsatt ikke start. (Hadde til og med elektrisk feil som viste seg å være dårlig kontakt på en av sikringene, men det løste seg greit). - Motoren går bra rundt via startmotor, nytt batteri. - Motoren går bra rundt ved hjelp av snorstart. - Jeg har Suzuki diagnoseverktøy og det er ingen feilkoder - Jeg får start med litt startgass, men stopper så umiddelbart når den er brukt opp - Det går fuel forbi første filter i motor - Det går fuel gjennom lavtrykks pumpe - Det går fuel inn til høytrykks pumpe - Det går IKKE fuel ut av høyttrykks pumpe! Konkluderer så med at det må være høyttrykks bensin pumpe som er feilen. Denne er felles for begge sylindere og jeg tenker det kan være en sammenheng med at den jobbet for hardt når jeg glemte å åpne luftingen på tanken (tanken var 90% full, så lite luft å komprimere). Har testet kontaktene inn til pumpen og de ser bra ut, ingen tegn til korrosjon. Måler 2,3 ohm mellom pin 1 - 2, 1 - 3, og 2 - 3. Som er ihht spesifikasjon. Manualene sier "IKKE RØR må byttes i sin helhet", men har likevel åpnet pumpen. Her er det mye artig som foregår, men det jeg legger merke til er en liten trykkventil som skal hindre bensinen å nå injektorene over ett visst trykk. Tipper det kan være så enkelt som at noe har satt seg i denne ventilen og blokkerer? Bilde under: Tipper dette er en trykkventil som kan være tett av uren bensin?? Hva tror du? Forslag til løsning. Ny komplett pumpe koster over 3 båtpenger :( Signal mellom ECU / pumpe (0,6V på 3, 4 og 5): Motordata med motor av: ,
  24. Jeg har en 2001-modell Mariner 50hk 4-takter som går fint på høyt turtall i fri, men som fusker veldig så fort den passerer 3-4000 omdreininger når den står i gir. Motoren fikk overhaling i fjor pga dette (renset forgasser, trykkluft gjennom dyser etc) uten at det ble noe bedring. Hva/hvor vil dere anbefale at jeg feilsøke videre? Jeg har sjekket lignende tråder her inne, men de fleste løsninger går nettopp på forgasseren.
  25. Hei, Jeg har en Skibsplast 555 HT med 115 hk Mercury. Årsmodell for både motorog båt er 2007. Nå sitter Teleflex styringer fullstendig fast. Mistenker at den er rustet helt i stykker. Teleflex-styringen har alltid vært noe tung på rattet. Så nå ønsker jeg å bytte til hydraulisk styring. Har noen utført bytte til hydraulisk styring på en tilsvarende type båt? Ønsker tips på valg av hydraulisk styring, og anbefalt størrelse på pumpe og sylinder. Gjerne noe som er på lager i båtutstyrsbutikker, har tenkt å få båten på vannet i løpet av helgen. Mvh Martin
×
×
  • Create New...