Folk I Båt Startet 6.Juli.2013 Link til dette innlegget Startet 6.Juli.2013 (redigert) Kanskje litt på siden av hva dette forumet normalt handler om. Men en fin og interessant reportasje som viser at nye generasjoner (med en og annen fransk slenger) overtar ei tradisjonsrik næring. Ei næring som forøvrig har svært lite med den allmenne oppfating av hvalfangst å gjøre. http://www.nrk.no/nordland/slik-foregar-dagens-hvalfangst-1.11109755 Redigert 6.Juli.2013 av Folk I Båt (see edit history) Sitér dette innlegget Link to post
ags88 Svart 6.Juli.2013 Link til dette innlegget Svart 6.Juli.2013 Bra artikkel, har handlet årets kjøtt og kvalpølse av hopmark, som har båten Fiskebank1 Sitér dette innlegget Båter jeg har nå: Atlantic 400ST Uten motor for tiden* Øien 530F og Yamaha 40HK 4 takt * Liten tre pramme Båter har hadde tidligere: Finnøy 26 fots sjark og 10 hk sabb diesel Kval kjøtt e mat, og gått e d å. Link to post
Mulligan Svart 6.Juli.2013 Link til dette innlegget Svart 6.Juli.2013 Og skulle veien gå via Sandefjord, så kan det anbefales: http://www.hvalfangstmuseet.no/ Sitér dette innlegget Link to post
Ida Marie III Svart 7.Juli.2013 Link til dette innlegget Svart 7.Juli.2013 Handler hvalkjøtt hvert år på Fedje, så tar nok turen innom der nå på vår vei sørover. Hørte de hadde fått inn de første dyrene der nede nå.. Sitér dette innlegget Link to post
Recommended Posts
Delta i diskusjonen
Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.