Åge Grevlingen
Komodo skrev 1 time siden:jeg tror det var Åge Grevlingen i et tidligere innlegg. "Undersiden av dørken er ikke stedet for meg å eksperimentere", det gjelder for meg også Tror derfor ikke at jeg tar noen sjanser her, men går for prosedyrene Diab foreskriver.
Grevlingen sier så mye rart.
Etter boka skal nok all sandwich vakuumeres, for å sikre optimal utnyttelse av styrke- og material-egenskaper.
Noe av problemet ditt er nok at du bruker eksklusive materialer, men billige metoder.
Jeg har tidligere rullet rett på uten priming uten at jeg har merket problemer, men aldri i dørken.
Det er jo katastrofe for styrken, om laminatet slipper på undersiden.
.
Det er lite ekstraarbeid å prime om du er rask og støper på nyherdet prime.
Slik at du legger laminat i intervallet mellom gelling og behov for pussing.
Tror ikke jeg ville lagt på matte i gelprosessen.
Gjør som ekspertene ovenfor og produsenten anbefaler.