Jump to content

Edit History

Knude

Knude

Ville ikke brukt to strøk med topcoat om det er vanlig industri kvalitet  H. Det er så mye voks innblandet at den bør mattslipes ganske mye for god heft før andre strøk.  Om du da ikke bruker den som finsparkel så har det lite for seg. Selv har jeg lagt et tykt strøk med langhåret rulle . Den godt vasket i aceton før bruk. Skal senere om et år eller noe mattslipe og finsparkle før et strøk til.  Om  du har fin overflate bruk heller tynn Gelcoat  S kvalitet som første strøk .toppcoat rett på uten pussing. 

Knude

Knude

Ville ikke brukt to strøk med topcoat om det er vanlig industri kvalitet  H. Det er så mye voks innblandet at den bør mattslipes ganske mye for god heft.  Om du da ikke bruker den som finsparkel. Selv har jeg brukt et tykt strøk med langhåret rulle godt vasket i aceton før bruk. Skal senere om et år eller noe mattslipe og finsparkle før et strøk til.  Om  du har fin overflate bruk heller tynn Gelcoat  S kvalitet som første strøk .toppcoat rett på uten pussing. 

Knude

Knude

Ville ikke brukt to strøk med topcoat om det er vanlig industri kvalitet  H. Det er Så mye voks innblandet at den må mattslipes ganske mye for god heft.  Om du da ikke bruker den som finsparkel. Selv har jeg brukt et tykt strøk med langhåret rulle. Godt vasket i aceton før bruk. Skal senere om et år eller noe mattslipe og finsparkle før et strøk til.  Om  du har fin overflate bruk heller tynn Gelcoat  S kvalitet som første strøk .toppcoat rett på uten pussing.



×
×
  • Create New...