Jump to content

Manual til Vetus/Sabb Status Marine, 4.25, 62hk


Platt

Recommended Posts

Dette er vel samme motoren som Volvo Penta MD21, Peugeot Indenor XD90, men med SABB/Status Marinisering (Uten oljekjøler, og mindre Varmeveksler) . Manual på denne finnes på medlemssidene på båtplassen i "Dokumentarkivet" -> " Brosjyrer/Manualer for Motorer"

Link to post
Share on other sites

Tror denne er basert på Indenor XD3P motoren, altså 2,5 ltr. volum. Har selv samme motorstammen i min båt. Vetus sin versjon heter P4.25. Har komplett delebok til den og ellers en orginal håndbok som det står Peugeot på. Noe spesielt du er på leting etter? Kan være jeg kan bidra med noe?

Det har vær skrevet mye negativt om Indenor motorene og særlig om 2,1 literen som også Volvo har brukt i MD 21 A og B. Volvo tok ut for mye HK av disse og derved mye problemer. Vetus var mye mer moderate med effektuttaket og det gjorde at de holdt mye bedre. Motorstammen 2,5 ltr. ble brukt i Peugeot 505 diesel og ble betegnet som "uslitelige". Uansett merke så er det hovedsakelig vedlikeholdet som er avgjørende for levetiden på en motor, det være seg bil eller båt. :wink:

 

XD3P

Link to post
Share on other sites

Delta i diskusjonen

Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.

Guest
Svar på dette emnet

×   Du har postet formatert tekst..   Fjern formattering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Innholdet du linket til er satt inn i innlegget..   Klikk her for å vise kun linken.

×   Det du skrev har blitt lagret.   Slett lagret

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...