Jump to content

Edit History

WithVital

WithVital

Bunnen herder, og jeg har gått over sparkel innvendig med 120-papir. Benyttet også opp-ned-leiet til å slipe dekket på undersiden nå som undersiden vender opp. Er i gang med motoren utvendig, og har mattet ned lokket / toppen og så vidt startet å designe egne dekaler. Veldig kort snutt av første render av skiltplater til foran og bak på motorlokket klar til å sendes til printeren i morgen (tenker å bruke printen som "plugg" og støpe disse skiltene eller i det minste teste dem ut direkte med farge i "75-hullene):

 

 

WithVital

WithVital

Bunnen herder, og jeg har gått over sparkel innvendig med 120-papir. Benyttet også opp-ned-leiet til å slipe dekket på undersiden nå som undersiden vender opp. Er i gang med motoren utvendig, og har mattet ned lokket / toppen og så vidt startet å designe egne dekaler. Veldig kort snutt av første render av skiltplater til foran og bak klar til å sendes til printeren i morgen (tenker å bruke printen som "plugg" og støpe disse skiltene eller i det minste teste dem ut direkte med farge i "75-hullene):

 

 

WithVital

WithVital

Bunnen herder, og jeg har gått over sparkel innvendig med 120-papit, og benyttet opp-ned-leiet til å slipe dekket på undersiden. Er i gang med motoren utvendig, og har mattet ned lokket / toppen og så vidt startet å designe egne dekaler. Veldig kort snutt av første render klar til å sendes til printeren i morgen (tenker å bruke printen som "plugg" og støpe disse skiltene eller i det minste teste dem ut direkte med farge i "75":

 

 



×
×
  • Create New...