Jump to content

Edit History

NilsPils

NilsPils

Her er et par av konas spesialiteter. Små krabber og tangreker. Hun har tatt med en teine fra Thailand som hun agner med knuste blåskjell og setter på grunt vann blant tang og tare. Den fanger småfisk, småreker og småkrabber i bøtter og spann. Trodde nesten aldri det var så mye liv der.

 

Rekene er litt små til å pelles, så de spises hele, enten rå, kokt i sjøvann eller kokt og stekt i smør. Klipper gjerne av den spisse snuten og bartene.70609046_10156190645020216_4172489985657667584_n.jpg.91279569b5b46ac879c5617c700ccdc4.jpg

 

Krabbene gjør seg best som tempura. Kokes først i sjøvann, vendes i mel og friteres. De aller minste spises med skallet på. De litt større får ryggskallet fjernet sammen med magen (som blir hengende på skallet) før de friteres i olje.

69844013_10156190644675216_8864429838832762880_n.jpg.7e886808750287d5a620b57d65d649d9.jpg

NilsPils

NilsPils

Her er et par av konas spesialiteter. Små krabber og tangreker. Hun har tatt med en teine fra Thailand som hun agner med knuste blåskjell og setter på grunt vann blant tang og tare. Den fanger småfisk, småreker og småkrabber i bøtter og spann. Trodde nesten aldri det var så mye liv der.

 

Rekene er litt små til å pelles, så de spises hele, enten rå, kokt i sjøvann eller kokt og stekt i smør. Klipper gjerne av den spisse snuten og bartene.70609046_10156190645020216_4172489985657667584_n.jpg.91279569b5b46ac879c5617c700ccdc4.jpg

 

Krabene gjør seg best som tempura. Kokes først i sjøvann, vendes i mel og friteres. De aller minste spises med skallet på. De litt større får ryggskallet fjernet sammen med magen (som blir hengende på skallet) før de friteres i olje.

69844013_10156190644675216_8864429838832762880_n.jpg.7e886808750287d5a620b57d65d649d9.jpg



×
×
  • Create New...