Jump to content

Edit History

Crazym

Crazym

Dette er for det første ett område med treningsområde. Altså avmerket med bøyer og skal være det på kart. En robåt har 10-15cm klaring fra ripa til vannet og er på det bredeste ca 40cm. Lengden er fra 5m - 15m avhengig av hvor mange som sitter i. Det er også verdt å merke seg at robåtene er konstruert slik at de som sitter i disse ser bakover (hekken). Dette i motsetning til padlere (totalt annen sport forøvrig) som ser fremover og har større kontroll. Roere har somregel følgebåter, men ved mange utdøvere samtidig på vannet er det umulig å dekke alle.

 

Basert på kommentaren i avisen her aner jeg en rimelig lite ydmyk skipper som går for motor inn i ett område han skal vike. 

Crazym

Crazym

Dette er for det første ett område med treningsområde. Altså avmerket med bøyer og skal være det på kart. En robåt ha 10-15cm klaring fra ripa til vannet og er på det bredeste ca 40cm. Lengden er fra 5m - 15m avhengig av hvor mange som sitter i. Det er også verdt å merke seg at robåtene er konstruert slik at de som sitter i disse ser bakover (hekken). Dette i motsetning til padlere (totalt annen sport forøvrig) som ser fremover og har større kontroll. Roere har somregel følgebåter, men ved mange utdøvere samtidig på vannet er det umulig å dekke alle samtidig. 

 

Basert på kommentaren i avisen her aner jeg en rimelig lite ydmyk skipper som går for motor inn i ett område han skal vike. 



×
×
  • Create New...