Jump to content

Edit History

Kjellg

Kjellg

Takk skal du ha. Innlegget mitt var litt pga oppgitthet. Selvsagt kan jeg litt, men ønsker samtidig å lære mere. Ikke bare at det er godt nok, jeg vil vite hvorfor det er godt nok :) Har sett meg ut DIN46235, da sekskantene var mest likt det jeg tidligere har presset :) Men euro er kanskje grei den også. Så litt på utvalg år kabelsko og førsteinntrykket var at det  ar mest til 45235 normen? I alle fall er det mest av disse hos Solar, Onninen, electroscandia og de andre her i Tromsø. JFK siden har lært meg mye om de forskjellige normene og det har faktisk Klauke også gjort. Fikk linken til Klauke på Mail av jørg. Det med inspeksjonshull er jeg faktisk blitt klar over det siste året, men det som er synd er at jeg har kjøpt sko hittil hos min lokale motor/batteri pusher som bare har dem med hull. Snakket med han om inspeksjonshullet men skjønte visst ikke hva jeg mente ei heller hvilken norm de var etter eller om de i det hele tatt var etter DIN. Det eneste han visste var at han fikk alt hos sønnak. Jeg Har også både røde og sorte krympestrømper med lim i alle forskjellige størrelser, og vulkaniseringstape i baggen min :)

 

Takk for at du tok deg tid til å svare meg :thumbsup:

Kjellg

Kjellg

Takk skal du ha. Innlegget mitt var litt pga oppgitthet. Selvsagt kan jeg litt, men ønsker samtidig å lære mere. Ikke bare at det er godt nok, jeg vil vite hvorfor det er godt nok :) Har sett meg ut DIN46235, da sekskantene var mest likt det jeg tidligere har presset :) Men euro er kanskje grei den også. Så litt på utvalg år kabelsko og førsteinntrykket var at det  ar mest til 45235 normen? I alle fall er det mest av disse hos Solar, Onninen, electroscandia og de andre her i Tromsø. JFK siden har lært meg mye om de forskjellige normene og det har faktisk Klauke også gjort. Fikk linken til Klauke på Mail av jørg. Det med inspeksjonshull er jeg faktisk blitt klar over det siste året, men det som er synd er at jeg har kjøpt sko hittil hos min lokale motor/batteri pusher som bare har dem med hull. Snakket med han om inspeksjonshullet men skjønte visst ikke hva jeg mente ei heller hvilken norm de var etter eller om de i det hele tatt var etter DIN. Det eneste han visste var at han fikk alt hos sønnak. Har også både røde og sorte krympestrømper med lim i alle forskjellige størrelser.

 

Takk for at du tok deg tid til å svare meg :thumbsup:

Kjellg

Kjellg

Takk skal du ha. Innlegget mitt var litt pga oppgitthet. Selvsagt kan jeg litt, men ønsker samtidig å lære mere. Ikke bare at det er godt nok, jeg vil vite hvorfor det er godt nok :) Har sett meg ut DIN46235, da sekskantene var mest likt det jeg tidligere har presset :) Men euro er kanskje grei den også. Så litt på utvalg år kabelsko og førsteinntrykket var at det  ar mest til 45235 normen? I alle fall er det mest av disse hos Solar, Onninen, electroscandia og de andre her i Tromsø. JFK siden har lært meg mye om de forskjellige normene og det har faktisk Klauke også gjort. Fikk den linken til Klauke på Mail av jørg. Det med inspeksjonshull er jeg faktisk blitt klar over det siste året, men det som er synd er at jeg har kjøpt sko hittil hos min lokale motor/batteri pusher som bare har dem med hull. Snakket med han om inspeksjonshullet men skjønte visst ikke hva jeg mente ei heller hvilken norm de var etter eller om de i det hele tatt var etter DIN. Det eneste han visste var at han fikk alt hos sønnak. Har også både røde og sorte krympestrømper med lim i alle forskjellige størrelser.

 

Takk for at du tok deg tid til å svare meg :thumbsup:

Kjellg

Kjellg

Takk skal du ha. Innlegget mitt var litt pga oppgitthet. Selvsagt kan jeg litt, men ønsker samtidig å lære mere. Ikke bare at det er godt nok, jeg vil vite hvorfor det er godt nok :) Har sett meg ut DIN46235, da sekskantene var mest likt det jeg tidligere har presset :) Men euro er kanskje grei den også. Så litt på utvalg år kabelsko og førsteinntrykket var at det  ar mest til 45235 normen? I alle fall er det mest av disse hos Solar, Onninen, electroscandia og de andre her i Tromsø. JFK siden har lært meg mye om de forskjellige normene og det har faktisk Klauke også gjort. Fikk den linken til Klauke på Mail av jørg. Det med inspeksjonshull er jeg faktisk blitt klar over det siste året, men det som er synd er at jeg har kjøpt sko hittil hos min lokale motor/batteri pusher som bare har dem med hull. Snakket med han om inspeksjonshullet men skjønte visst ikke hva jeg mente ei heller hvilken norm de var etter eller om de i det hele tatt var etter DIN. Det eneste han visste var at han fikk alt hos sønnak. Takk for at du tok deg tid til å svare meg :thumbsup:



×
×
  • Create New...