Jump to content

Edit History

Kjellg

Kjellg

Har du sett noe på denne? Jeg bruker den til å styre 220V innebygde 220V releer. Funger som f.. over wifi også. Har akkurat plukket ut en liten trafo som jeg skal sette opp med esp32 som sender sms ved «status change». Ser ut til å fungere greit, må bare tenk litt til på hvordan jeg skal ha det. Sånn sett så kan også Sonoff basic (esp8266) med Tasmota også sende status change. Sonoff med Tasmota er også dønn stabil, eneste er ved en reboot at hass så kan status på sonoff vises som off når den egentlog er on. Men der kan det visst settes opp en trigger i Node-red for å fikse det. 

Kjellg

Kjellg

Har du sett noe på denne? Jeg bruker den til å styre 220V innebygde 220V releer. Funger som f.. over wifi også. Har akkurat plukket ut en liten trafo som jeg skal sette opp med esp32 som sender sms ved «status change». Ser ut til å fungere greit, må bare tenk litt til på hvordan jeg skal ha det. Sånn sett så kan også Sonoff basic (esp8266) med Tasmota også sende status change. 

Kjellg

Kjellg

Har du sett noe på denne? Jeg bruker den til å styre 220V innebygde 220V releer. Funger som f.. over wifi også. Har akkurat plukket ut en liten trafo som jeg skal sette opp med esp32 så jeg får status på landstrøm sendt over wifi. Ser ut til å fungere greit, må bare tenk litt til på hvordan jeg skal ha det. 

Kjellg

Kjellg

Har du sett noe på denne? Jeg bruker den til å styre 220V inmebygde 220V releer. Funger som f.. over wifi også. Har akkurat plukket ut en liten trafo som jeg skal sette opp med esp32 så jeg får status på landstrøm sendt over wifi. Ser ut til å fungere greit, må bare tenk litt til på hvordan jeg skal ha det. 



×
×
  • Create New...