Jump to content

Edit History

tilplan

tilplan

Til frokost blir det mye halvstekte rundtstykker eller brød med husstandens normale utvalg av pålegg. Kald melk hører naturlig til dette. Til lunsj blir det gjerne litt enklere. Polarbrød med syltetøy på spruteflaske har vært populært hos de minste. Liker selv å supplere med ost (gjerne vellagret Jarlsberg som har gått ut på dato noen måneder før) eller noe annet pålegg. Middag er ofte grillmat av ulik slag, svin indre-/ytrefilet, koteletter, kyllingfilet med salat og ris som tilbehør. Til kveldsmat vil en av ungene ha knust kavring med melk og sukker og de andre musliblanding med yogurt.

tilplan

tilplan

Til frokost blir det mye halvstekte rundtstykker eller brød med husstandens normale utvalg av pålegg. Kald melk hører naturlig til dette. Til lunsj blir det gjerne litt enklere. Polarbrød med syltetøy på spruteflaske har vært populært hos de minste. Liker selv å supplere med ost eller noe annet pålegg. Middag er ofte grillmat av ulik slag, svin indre-/ytrefilet, koteletter, kyllingfilet med salat og ris som tilbehør. Til kveldsmat vil en av ungene ha knust kavring med melk og sukker og de andre musliblanding med yogurt.

tilplan

tilplan

Til frokost blir det mye halvstekte rundtstykker eller brød med husstandens normale utvalg av pålegg. Kald melk hører naturlig til dette. Til lunsj blir det gjerne litt enklere. Polarbrød med syltetøy på spruteflaske har vært populært hos de minste. Liker selv å supplerer med ost eller noe annet pålegg. Middag er ofte grillmat av ulik slag, svin indre-/ytrefilet, koteletter, kyllingfilet med salat og ris som tilbehør. Til kveldsmat vil en av ungene ha knust kavring med melk og sukker og de andre musliblanding med yogurt.



×
×
  • Create New...