Jump to content

Hva spiser du på båtferie?


sjøpølse

Recommended Posts

Litt på siden av denne tråden, eller kanskje ikke... Tenkte å dele et lite tips for de av dere som erfarer at gassovnen i båten ikke fordeler varmen like godt som i en elektrisk ovn. Jeg kjøpte en pizzasten på Kitchen som jeg tilpasset med vinkelsliper m. diamantskive slik at den passet inn nede i ovnen, rett over pannen som ligger over brennerne. Jeg bruker litt lengre tid på å forvarme ovnen, men varmen blir nå mye bedre fordelt og det er slutt på tiden hvor man måtte stokke om på halvfabrikatrundstykkene til frokost, eller en pizza som var overstekt enkelte steder og understekt andre steder. 
 

 

Link to post
Nevermind skrev 3 minutter siden:

. Jeg kjøpte en pizzasten på Kitchen som jeg tilpasset med vinkelsliper m. diamantskive slik at den passet inn nede i ovnen, rett over pannen som ligger over brennerne. 

 

 

Ikke det at vi så ofte pleier steke pizza i ovnen ombord.... men ble nysgjerrig på hva en pizzasten er for noe..?

Bilder...?

De fleste gassovner steker vel litt mer ujevnt en en EL ovn...men fruen pleier bare snu litt på brødene/rundstykkene underveis, for få dem jevnt stekt...

Kanskje denne pizzasten kan avhjelpe der..?

Link to post
Ida Marie III skrev 14 minutter siden:

 

Ikke det at vi så ofte pleier steke pizza i ovnen ombord.... men ble nysgjerrig på hva en pizzasten er for noe..?

Bilder...?

De fleste gassovner steker vel litt mer ujevnt en en EL ovn...men fruen pleier bare snu litt på brødene/rundstykkene underveis, for få dem jevnt stekt...

Kanskje denne pizzasten kan avhjelpe der..?

 

Det er en keramisk plate, det er en liten revolusjon når det gjelder pizza på grillen eller i ovner som gir litt ujevn varme 

 

https://www.jernia.no/hjem-og-hage/grill/grillutstyr/weber-pizzastein-firkantet-30-x-44cm/p/58018926

Link to post

Biltema har, jula har, alle grillsjapper har, spar har, man får kjøpt de over alt. Men den fra Jernia var første treff når jeg googla 

 

Pizza stekt på kullgrill med litt røykespon kan virkelig anbefales. Jeg har aldri sett behovet for røkt pizza før, men var nysgjerrig siden jeg hadde røykespon liggende og det blei absolutt ikke en engangs greie 

 

Tynn italiensk bunn og 350-400grader i grillen, så er pizzaen ferdig på 3minutter 

Link to post

Du må være innlogget for å kunne svare.

Logg inn med eksisterende, eller opprett ny, konto.

Opprett ny konto

Gratis og helt uforpliktende

Klikk her for å opprette konto.

Logg inn

Logg inn dersom du har konto

Logg inn


×
×
  • Create New...