Jump to content

Edit History

Hulda

Hulda

BØstrøm skrev for 1 time siden:

Satt og leste igjennom en annen tråd, hvor jeg klarte å irettesette Hulda, med beskyldninger om at han liker kølfyrte bysser. Nå har han nok ikke det, men forbrenner vel hydrokarboner i en annen form, som langt de fleste. Jeg har gått veien via dieselovn fra Pyro, ett mangfold av propanapparater, luktet såvidt på rødspriten, og endt opp med en elektrisk bysseovn fra Force, og kan endelig bake brød, og steke lammelår, som blir jevnt stekt, både over og under.

 

I og med at jeg er nevnt i favorable vendinger, så antar jeg å korrupere tråden er helt greit. Bilde fra 10 år tilbake:

Komfyr2.jpg.9799d09cdcb7218ff6bc20b13c4f10d5.jpg

Så er dette den kulinariske avdelingen i Hulda. Under konstruksjon for en del år tilbake, men plasseringen av den kullfyrte hybelkomfyren er den samme. Det er vel spesielt når vi ligger kailangs i Danmark at den er kullfyrt. I Sverige er den vel atomfyrt og i Norge går den på vann. Når vi er under veis, har vi kaffevann på thermoser, vi er aldri under veis mer enn, la oss si 26 timer i en smell.

 

Mine kulinariske ferdigheter går ikke på lammelår og denslags, jeg kjører heller fisk, der er jeg spesielt god:

Fisk.JPG.a6cfa47a98ab533f2932d243ca653e44.JPG

En annen kulinarisk ferdighet er to knekkebrød med brie. Og alltid krystall med rødvin.

Hulda

Hulda

BØstrøm skrev 1 time siden:

Satt og leste igjennom en annen tråd, hvor jeg klarte å irettesette Hulda, med beskyldninger om at han liker kølfyrte bysser. Nå har han nok ikke det, men forbrenner vel hydrokarboner i en annen form, som langt de fleste. Jeg har gått veien via dieselovn fra Pyro, ett mangfold av propanapparater, luktet såvidt på rødspriten, og endt opp med en elektrisk bysseovn fra Force, og kan endelig bake brød, og steke lammelår, som blir jevnt stekt, både over og under.

 

I og med at jeg er nevnt i favorible vendinger, så antar jeg å korrupere tråden er helt greit. Bilde fra 10 år tilbake:

Komfyr2.jpg.9799d09cdcb7218ff6bc20b13c4f10d5.jpg

Så er dette den kulinariske avdelingen i Hulda. Under konstruksjon for en del år tilbake, men plasseringen av den kullfyrte hybelkomfyren er den samme. Det er vel spesielt når vi ligger kailangs i Danmark at den er kullfyrt. I Sverige er den vel atomfyrt og i Norge går den på vann. Når vi er under veis, har vi kaffevann på thermoser, vi er aldri under veis mer enn, la oss si 26 timer i en smell.

 

Mine kulinariske ferdigheter går ikke på lammelår og denslags, jeg kjører heller fisk, der er jeg spesielt god:

Fisk.JPG.a6cfa47a98ab533f2932d243ca653e44.JPG

En annen kulinarisk ferdighet er to knekkebrød med brie. Og alltid krystall med rødvin.



×
×
  • Create New...