Jump to content

Edit History

NilsPils

NilsPils

Nomen.

Du lister jo opp en rekke fordyrende ting som merkeverkstedene må ta seg betalt for, og som jeg IKKE er villig til å betale for. Som kostbar beliggenhet, fine lokaler, reklame, arbeidstøy med logo, salg og omsetning av biler, etc. . .

 

Gjennom 60 år har jeg hatt erfaring med en rekke bilverksteder, både merkeverksteder og andre. Konklusjonen min er entydig at alle kan og gjør feil, og at du ikke er tryggere på et merkeverksted. Du betaler bare mye mer for de samme tjenestene og blir ikke behandlet bedre når feil oppstår.

NilsPils

NilsPils

Nomen.

Du lister jo opp en rekke fordyrende ting som merkeverkstedene må ta seg betalt for, og som jeg IKKE er villig til å betale for. Som kostbar beliggenhet, fine lokaler, reklame, arbeidstøy med logo, etc. . .

 

Gjennom 60 år har jeg hatt erfaring med en rekke bilverksteder, både merkeverksteder og andre. Konklusjonen min er entydig at alle kan og gjør feil, og at du ikke er tryggere på et merkeverksted. Du betale bare mye mer for de samme tjenestene og blir ikke behandlet bedre når feil oppstår.



×
×
  • Create New...