Jump to content

Edit History

StåleK

StåleK

Mix, jeg tenker at psykologi er en stor del av denne ulykken. Det er høyst relevant å tenke på om kapteinens reaksjon var noe vaktsjefen tenkte på da han unnlot å gjøre noe så enkelt som å ihvertfall dra ned turtallet for å få ned farten og dermed bedre tid til å vurdere situasjonen da han ble varslet om at han var på kollisjonskurs. 

StåleK

StåleK

Mix, jeg tenker at psykologi er en stor del av denne ulykken. Det er høyst relevant å tenke på om kapteinens reaksjon var noe vaktsjefen tenkte på da han unnlot å gjøre noe så ekstremt enkelt som å ihvertfall dra ned turtallet for å få ned farten og dermed bedre tid til å vurdere situasjonen da han ble varslet om at han var på kollisjonskurs. 

StåleK

StåleK

Mix, jeg tenker at psykologi er en stor del av denne ulykken. Det er høyst relevant å tenke på om kapteinens (manglende)reaksjon var noe vaktsjefen tenkte på da han unnlot å gjøre noe så ekstremt enkelt som å ihvertfall dra ned turtallet for å få ned farten og dermed bedre tid til å vurdere situasjonen da han ble varslet om at han var på kollisjonskurs. 



×
×
  • Create New...