Jump to content

Edit History

REMA

REMA

Med flere teiner har jeg absolutt troen på deg, og jeg vet av erfaring at dette er mulig hvis du fisker i sesongen. Jeg antar at du er registrert på blad A, ettersom du fisker med over 20 teiner. Om vinteren kunne du vurdere å fiske sjøkreps, som har en minstepris på 90 kr/kg hvis jeg ikke husker helt feil. Dessuten burde du vurdere leppefiske i åpen gruppe om sommeren. Du har da en fartøyskvote på 6000 fisk. Med en gjennomsnittspris på 17 kr for leppefisk ligger det gode penger i dette. Med kvote på 6000 fisk burde du kunne fiske disse på et par uker, før krabbesesongen starter. Leppefisket åpner 17. juli sør for Stadt. 

Hvis du starter med leppefiske trenger man en del ekstra infrastruktur (f.eks vanntanker og ekstra batteri til vannpumpe). 

REMA

REMA

Med flere teiner har jeg absolutt troen på deg, og jeg vet av erfaring at dette er mulig hvis du fisker i sesongen. Jeg antar at du er registrert på blad A, ettersom du fisker med over 20 teiner. Om vinteren kunne du vurdere å fiske sjøkreps, som har en minstepris på 90 kr hvis jeg ikke husker helt feil. Dessuten burde du vurdere leppefiske i åpen gruppe om sommeren. Du har da en fartøyskvote på 6000 fisk. Med en gjennomsnittspris på 17 kr for leppefisk ligger det gode penger i dette. Med kvote på 6000 fisk burde du kunne fiske disse på et par uker, før krabbesesongen starter. Leppefisket åpner 17. juli sør for Stadt. 

Hvis du starter med leppefiske trenger man en del ekstra infrastruktur (f.eks vanntanker og ekstra batteri til vannpumpe). 



×
×
  • Create New...