Jump to content

Edit History

audunpaudun

audunpaudun

For å selge fra kai trenger man bare en tillatelse fra et fiskemottak eller godkjent kjøper og det er bare en formalitet. Kiloprisen er da også myye bedre enn om man selger til mottak for prisen kan man da sette selv (innenfor visse grenser såklart :p). Med kaisalg trenger man heller ingen kjempefangst. Hvis du selger torsk til 50 kroner kiloet og har femti kilo blir det jo 2500 kroner. Sikkert mange restauranter som er interessert i dagsfersk fisk også.

audunpaudun

audunpaudun

For å selge fra kai trenger man bare en tillatelse fra et fiskemottak eller godkjent kjøper og det er bare en formalitet. Kiloprisen er da også myye bedre enn om man selger til mottak for prisen kan man da sette selv (innenfor visse grenser såklart :p). Med kaisalg trenger man heller ingen kjempefangst. Hvis du selger torsk til 50 kroner kiloet og har femti kilo blir det jo 2500 kroner.

audunpaudun

audunpaudun

For å selge fra kai trenger man bare en tillatelse fra et fiskemottak eller godkjent kjøper og det er bare en formalitet. Kiloprisen er da også myye bedre enn om man selger til mottak for prisen kan man da sette selv. 



×
×
  • Create New...