Jump to content

Edit History

S/Y Emma

S/Y Emma

Dette er et spørsmål som alle har hatt før de skal over Atlanteren :-)

 

Det er helt sikkert mange ulike erfaringer, men her er våre anbefalinger:

For det første, er det ganske skralt utvalg på Kapp Verde i forhold til Europa og Gran Canaria. Regner med dere reiser fra Mindelo. Husk at dette er Afrika.

Så det meste som er langtidsholdbart, er det lurt å kjøpe på et av de enorme kjøpesentrene på Gran Canaria, så kan dere toppe opp med ferskmat på Kapp Verde før avreise.

Det er vanskelig å få fersk mat til å vare i mange uker, så etter en stund må man bli kreativ i byssa. Vi laget en god del middag før avreise Mindelo, og vakuumpakket det i en liten vakuumpakkemaskin om bord. Da har man ferdige "Fjordland"-middager i kjøleboksen. Holder i opp til et par uker.

Det finnes en del hermetikk som kan brukes, men det er ikke vår favoritt.  Det meste av hermetikk vi tok med fra Norge, ble med hjem igjen.

Hermetiske fiskeboller går an. På Granca selger de også syltede grillpølser (på glass, ikke hermetikk). De smakte overraskende greit. Kan brukes i f.eks. suppe, eller til pasta. Det er en norsk butikk i Arguineguin som selger mye norsk mat. Og Spar-butikkene har ofte en norsk avdeling. Kondensert melk selges i alle butikker i utlandet. Kan fint brukes til matlaging.

 

Fiske kan man gjøre underveis. Fiskesuppe av dorado. Diverse supper og gryteretter går an å lage underveis. Man overlever alltids, men ikke regn med ferskt kjøtt og ferske grønnsaker de siste dagene før Karibia.

Ha en plastboks i cockpit med kjeks og sjokolade til nattevaktene. Små bokser med hermetisk fruktcocktail er fin snacks.

 

Når dere kommer frem, er det store supermarkeder på de største øyene. Best er Le Marin på Martinique, der dere kan kjøre jolla helt bort til Leader Price og fylle opp med billig mat og drikke. På St. Lucia og de andre britiske øyene, er prisene langt høyere enn på de franske.

S/Y Emma

S/Y Emma

Dette er et spørsmål som alle har hatt før de skal over Atlanteren :-)

 

Det er helt sikkert mange ulike erfaringer, men her er våre anbefalinger:

For det første, er det ganske skralt utvalg på Kapp Verde i forhold til Europa og Gran Canaria. Regner med dere reiser fra Mindelo. Husk at dette er Afrika.

Så det meste som er langtidsholdbart, er det lurt å kjøpe på et av de enorme kjøpesentrene på Gran Canaria, så kan dere toppe opp med ferskmat på Kapp Verde før avreise.

Det er vanskelig å få fersk mat til å vare i mange uker, så etter en stund må man bli kreativ i byssa. Vi laget en god del middag før avreise Mindelo, og vakuumpakket det i en liten vakuumpakkemaskin om bord. Da har man ferdige "Fjordland"-middager i kjøleboksen. Holder i opp til et par uker.

Det finnes en del hermetikk som kan brukes, men det er ikke vår favoritt.  Det meste av hermetikk vi tok med fra Norge, ble med hjem igjen.

Hermetiske fiskeboller går an. På Granca selger de også syltede grillpølser (på glass, ikke hermetikk). De smakte overraskende greit. Kan brukes i f.eks. suppe, eller til pasta. Det er en norsk butikk i Arguineguin som selger mye norsk mat. Og Spar-butikkene har ofte en norsk avdeling. Kondensert melk selges i alle butikker i utlandet. Kan fint brukes til matlaging.

 

Fiske kan man gjøre underveis. Fiskesuppe av dorado går an. Diverse supper og gryteretter går an å lage underveis. Man overlever alltids, men ikke regn med ferskt kjøtt og ferske grønnsaker de siste dagene før Karibia.

Ha en plastboks i cockpit med kjeks og sjokolade til nattevaktene. Små bokser med hermetisk fruktcocktail er fin snacks.

 

Når dere kommer frem, er det store supermarkeder på de største øyene. Best er Le Marin på Martinique, der dere kan kjøre jolla helt bort til Leader Price og fylle opp med billig mat og drikke. På St. Lucia og de andre britiske øyene, er prisene langt høyere enn på de franske.

S/Y Emma

S/Y Emma

Dette er et spørsmål som alle har hatt før de skal over Atlanteren :-)

 

Det er helt sikkert mange ulike erfaringer, men her er våre anbefalinger:

For det første, er det ganske skralt utvalg på Kapp Verde i forhold til Europa og Gran Canaria. Regner med dere reiser fra Mindelo. Husk at dette er Afrika.

Så det meste som er langtidsholdbart, er det lurt å kjøpe på et av de enorme kjøpesentrene på Gran Canaria, så kan dere toppe opp med ferskmat på Kapp Verde før avreise.

Det er vanskelig å få fersk mat til å vare i mange uker, så etter en stund må man bli kreativ i byssa. Vi laget en god del middag før avreise Mindelo, og vakuumpakket det i en liten vakuumpakkemaskin om bord. Da har man ferdige "Fjordland"-middager i kjøleboksen. Holder i opp til et par uker.

Det finnes en del hermetikk som kan brukes, men det er ikke vår favoritt. Hermetiske fiskeboller går an. På Granca selger de også syltede grillpølser (på glass, ikke hermetikk). De smakte overraskende greit. Kan brukes i f.eks. suppe, eller til pasta. Kondensert, hermetisk melk selges i alle butikker i utlandet. Kan fint brukes til matlaging. Fiske kan man gjøre underveis. Fiskesuppe av dorado går an. Diverse supper og gryteretter går an å lage underveis. Man overlever alltids, men ikke regn med ferskt kjøtt og ferske grønnsaker de siste dagene før Karibia.

Ha en plastboks i cockpit med kjeks og sjokolade til nattevaktene.

Når dere kommer frem, er det store supermarkeder på de største øyene. Best er Le Marin på Martinique, der dere kan kjøre jolla helt bort til Leader Price og fylle opp med billig mat og drikke. På St. Lucia og de andre britiske øyene, er prisene langt høyere enn på de franske.

S/Y Emma

S/Y Emma

Dette er et spørsmål som alle har hatt før de skal over Atlanteren :-)

 

Det er helt sikkert mange ulike erfaringer, men her er våre anbefalinger:

For det første, er det ganske skralt utvalg på Kapp Verde i forhold til Europa og Gran Canaria. Regner med dere reiser fra Mindelo. Husk at dette er Afrika.

Så det meste som er langtidsholdbart, er det lurt å kjøpe på et av de enorme kjøpesentrene på Gran Canaria, så kan dere toppe opp med ferskmat på Kapp Verde før avreise.

Det er vanskelig å få fersk mat til å vare i mange uker, så etter en stund må man bli kreativ i byssa. Vi laget en god del middag før avreise Mindelo, og vakuumpakket det i en liten vakuumpakkemaskin om bord. Da har man ferdige "Fjordland"-middager i kjøleboksen. Holder i opp til et par uker.

Det finnes en del hermetikk som kan brukes, men det er ikke vår favoritt. Hermetiske fiskeboller går an. På Granca selger de også syltede grillpølser (på glass, ikke hermetikk). De smakte overraskende greit. Kan brukes i f.eks. suppe, eller til pasta. Fiske kan man gjøre underveis. Fiskesuppe av dorado går an. Diverse supper og gryteretter går an å lage underveis. Man overlever alltids, men ikke regn med ferskt kjøtt og ferske grønnsaker de siste dagene før Karibia.

Ha en plastboks i cockpit med kjeks og sjokolade til nattevaktene.

Når dere kommer frem, er det store supermarkeder på de største øyene. Best er Le Marin på Martinique, der dere kan kjøre jolla helt bort til Leader Price og fylle opp med billig mat og drikke. På St. Lucia og de andre britiske øyene, er prisene langt høyere enn på de franske.

S/Y Emma

S/Y Emma

Dette er et spørsmål som alle har hatt før de skal over Atlanteren :-)

 

Det er helt sikkert mange ulike erfaringer, men her er våre anbefalinger:

For det første, er det ganske skralt utvalg på Kapp Verde i forhold til Europa og Gran Canaria. Regner med dere reiser fra Mindelo. Husk at dette er Afrika.

Så det meste som er langtidsholdbart, er det lurt å kjøpe på et av de enorme kjøpesentrene på Gran Canaria, så kan dere toppe opp med ferskmat på Kapp Verde før avreise.

Det er vanskelig å få fersk mat til å vare i mange uker, så etter en stund må man bli kreativ i byssa. Vi laget en god del middag før avreise Mindelo, og vakuumpakket det i en liten vakuumpakkemaskin om bord. Da har man ferdige "Fjordland"-middager i kjøleboksen. Holder i opp til et par uker.

Det finnes en del hermetikk som kan brukes, men det er ikke vår favoritt. Hermetiske fiskeboller går an. På Granca selger de også syltede grillpølser (på glass, ikke hermetikk). De smakte overraskende greit. Kan brukes i f.eks. suppe, eller til pasta. Fiske kan man gjøre underveis. Fiskesuppe av dorado går an. Diverse supper og gryteretter går an å lage underveis. Man overlever alltids, men ikke regn med ferskt kjøtt og ferske grønnsaker de siste dagene før Karibia.

Ha en plastboks i cockpit med kjeks og sjokolade til nattevaktene.

Når dere kommer frem, er det store supermarkeder på de største øyene. Best er Le Marin på Martinique, der dere kan kjøre jolla helt bort til Leader Price og fylle opp med billig mat og drikke. På St. Lucia og de andre britiske øyene, er prisene langt høyere enn på de franske.

S/Y Emma

S/Y Emma

Dette er et spørsmål som alle har hatt før de skal over Atlanteren :-)

 

Det er helt sikkert mange ulike erfaringer, men her er våre anbefalinger:

For det første, er det ganske skralt utvalg på Kapp Verde i forhold til Europa og Gran Canaria. Regner med dere reiser fra Mindelo. Husk at dette er Afrika.

Så det meste som er langtidsholdbart, er det lurt å kjøpe på et av de enorme kjøpesentrene på Gran Canaria, så kan dere toppe opp med ferskmat på Kapp Verde før avreise.

Det er vanskelig å få fersk mat til å vare i mange uker, så etter en stund må man bli kreativ i byssa. Vi laget en god del middag før avreise Mindelo, og vakuumpakket det i en liten vakuumpakkemaskin om bord. Da har man ferdige "Fjordland"-middager i kjøleboksen. Holder i opp til et par uker.

Det finnes en del hermetikk som kan brukes, men det er ikke vår favoritt. Hermetiske fiskeboller går an. På Granca selger de også syltede grillpølser (på glass, ikke hermetikk). De smakte overraskende greit. Kan brukes i f.eks. suppe, eller til pasta. Fiske kan man gjøre underveis. Fiskesuppe av dorado går an. Diverse supper og gryteretter går an å lage underveis. Man overlever alltids, men ikke regn med ferskt kjøtt og ferske grønnsaker de siste dagene før Karibia.

Når dere kommer frem, er det store supermarkeder på de største øyene. Best er Le Marin på Martinique, der dere kan kjøre jolla helt bort til Leader Price og fylle opp med billig mat og drikke. På St. Lucia og de andre britiske øyene, er prisene langt høyere enn på de franske.



×
×
  • Create New...