Jump to content

Edit History

Wr3cker

Wr3cker

Jeg sliter med kjølrullene på tilhengeren min ryker etter at jeg drar opp båten en del ganger. De deler seg til slutt på midten. Har byttet til biltema sine men virker som dem fort blir sitt. Jeg har stilt inn sidehjulene etter båten og hengeren skal vere beregnet for båten ( yamarin 5930 ).   Er det noen som har noen tips til sterkere kjølruller til tilhenger eller andre tips ?   Hengeren er en respo med nyttelast 900kg ( totalvekt 1200kg ) . Båten veier 900kg med motor.  

 

Øyvind. 

 

Wr3cker

Wr3cker

Jeg sliter med kjølrullene på tilhengeren min ryker etter at jeg drar opp båten en del ganger. De deler seg til slutt på midten. Har byttet til biltema sine men virker som dem fort blir sitt. Jeg har stilt inn sidehjulene etter båten og hengeren skal vere beregnet for båten ( yamarin 5930 ).   Er det noen som har noen tips til sterkere kjølruller til tilhenger eller andre tips ?   Hengeren er en respo med nyttelast 900kg ( totalvekt 1200kg ) . Båt veier 900kg med motor.  

 

Øyvind. 

 

Wr3cker

Wr3cker

Jeg sliter med kjølrullene på tilhengeren min ryker etter at jeg drar opp båten en del ganger. De deler seg til slutt på midten. Har byttet til biltema sine men virker som dem fort blir sitt. Jeg har stilt inn sidehjulene etter båten og hengeren skal vere beregnet for båten ( yamarin 5930 ).   Er det noen som har noen tips til sterkere kjølruller til tilhenger eller andre tips ?   Hengeren er en respo med nyttelast 900kg ( totalvekt 1200kg ) . Båt veier 900 med motor.  

 

Øyvind. 

 



×
×
  • Create New...