Jump to content

Edit History

Lars H.

Lars H.

Ny dag å glede seg til. Som sagt tidligere ligger vi på en privat brygge tilhørende den kjente brukeren her på forumet, Svensk. Her ligger vi kailangs med strøm og vann.

 

brygge1.jpg.1556aef026ea72c4e2221e6bf30257a2.jpg

 

Og ikke bare ligger vi kailangs, men vi har egen "kjerringtrapp" til å komme iland fra for oss "gamlinger". Det var noe "Svensk" laget for sin gamle mor.

 

brygge2.jpg.084f5c69b894767d7df705779219f06a.jpg

 

Her har vi vært mange ganger, og er blitt godt kjent med "Svensk", en god venn!

 

Idag kom reder og frue innom etter jobb for å slå av en prat. Han startet for et par år siden et eget firma, Kungshamn Seafood, og som før: Reker til å sette i kjøleskapet, 1,6kg (nettovekt)! Det blir litt småsmaking i kveld, men imorgen blir det å handle loff, sitron og majones. Da skal vi fråtse i reker!

 

reker.jpg.edb25efb65a63427065dfef9cde7dcb1.jpg

 

 

Planen videre? Kanskje Fiskebäckskil på onsdag.

 

 

 

 

Lars H.

Lars H.

Ny dag å glede seg til. Som sagt tidligere ligger vi på en privat brygge tilhørende den kjente brukeren her på forumet, Svensk. Her ligger vi kailangs med strøm og vann.

 

brygge1.jpg.1556aef026ea72c4e2221e6bf30257a2.jpg

 

Og ikke ligger vi kailangs, men vi har egen "kjerringtrapp" til å komme iland fra for oss "gamlinger". Det var noe "Svensk" laget for sin gamle mor.

 

brygge2.jpg.084f5c69b894767d7df705779219f06a.jpg

 

Her har vi vært mange ganger, og er blitt godt kjent med "Svensk", en god venn!

 

Idag kom reder og frue innom etter jobb for å slå av en prat. Han startet for et par år siden et eget firma, Kungshamn Seafood, og som før: Reker til å sette i kjøleskapet, 1,6kg (nettovekt)! Det blir litt småsmaking i kveld, men imorgen blir det å handle loff, sitron og majones. Da skal vi fråtse i reker!

 

reker.jpg.edb25efb65a63427065dfef9cde7dcb1.jpg

 

 

Planen videre? Kanskje Fiskebäckskil på onsdag.

 

 

 

 



×
×
  • Create New...