Gudrun Startet 24.Oktober.2019 Link til dette innlegget Startet 24.Oktober.2019 Kom over denne nettsiden fra Hitra Mat som vel har "alt" fra hva se etter for å hvordan unngå tomme krabber og til middagsretter. Også inspirasjon for de som kun er vant med å ha krabbekjøttet på en brødskive med majones, men vil prøve noe nytt. https://krabbe.no/ Sitér dette innlegget Link to post
Erik Svart 25.Oktober.2019 Link til dette innlegget Svart 25.Oktober.2019 Når vi snakker om krabbe, er det noen av dere som bruker sukker eller andre ingredienser i kokevannet ? Sitér dette innlegget Sometimes I think of how it used to be... R.I.P. Lemmy ,Phil & Eddie Link to post
Gudrun Svart 25.Oktober.2019 Emnestarter Link til dette innlegget Svart 25.Oktober.2019 Nei sukker har jeg aldri prøvd. Holder meg til den som finnes i linken over her, her rett på: https://krabbe.no/krabbefakta/hvordan-koke-krabbe Sitér dette innlegget Link to post
Big Horn Svart 25.Oktober.2019 Link til dette innlegget Svart 25.Oktober.2019 Etter at jeg bel tipset om å ha sukker i vannet for noen år siden har jeg brukt en spiseskje sukker per liter sjøvann. Synes det blir godt! Sitér dette innlegget Link to post
hanto1 Svart 26.Oktober.2019 Link til dette innlegget Svart 26.Oktober.2019 Har også litt sukker i vannet men ikke mere en et par spiseskjeer på en 8L gryte. Sitér dette innlegget Link to post
Recommended Posts
Delta i diskusjonen
Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.