Jump to content

Edit History

Frivakt

Frivakt

Vi har separat stekeovn og koketopp installert i disken i byssa. Anlegget ble montert for et par år siden av gassinstallatør. Ventilasjonen i skapet er i samsvar med monteringsanvisningen for stekeovnen. Jeg har likevel vært bekymret for at temperaturen i skapet har blitt i høyeste laget når ovnen har stått på en stund. Har derfor montert termometer i skapet i dag, og da vi skulle lage en ovnsrett til middag kom temperaturen i skapet opp i 64 grader. 

 

Har lett etter beskrivelse av hvilke temperaturer gasslanger tåler, men produsentene oppgir bare hvor lave temperaturer de tåler. Sjekket forskriften som sier at slanger skal beskyttes mot varme, og maks 60 C. 

 

Siden innbyggingskomfyrer er vanlig i båt, regner jeg med at noen andre har vært borte i tilsvarende. Vet båtfolket hvor varmt det er bak ovnen, og hvordan holder man temperaturen på et forsvarlig nivå? Vurderer å sette en vifte på en av lufteåpningene i skapet. Noen andre som har gjort dette?

Frivakt

Frivakt

Vi har separat stekeovn og koketopp installert i disken i byssa. Anlegget ble montert for et par år siden av gassinstallatør. Ventilasjonen i skapet er i samsvar med monteringsanvisningen for stekeovnen. Jeg har likevel vært bekymret for at temperaturen i skapet har blitt i høyeste laget når ovnen har stått på en stund. Har derfor montert termometer i skapet i dag, og da vi skulle lage en ovnsrett til middag kom temperaturen i skapet opp i 64 grader. 

 

Har lett etter beskrivelse av hvilke temperaturer gassslanger tåler, men produsentene oppgir bare hvor lave temperaturer de tåler. Sjekket forskriften som sier at slanger skal beskyttes mot varme, og maks 60 C. 

 

Siden innbyggingskomfyrer er vanlig i båt, regner jeg med at noen andre har vært borte i tilsvarende. Vet båtfolket hvor varmt det er bak ovnen, og hvordan holder man temperaturen på et forsvarlig nivå? Vurderer å sette en vifte på en av lufteåpningene i skapet. Noen andre som har gjort dette?

Frivakt

Frivakt

Vi har separat stekeovn og koketopp installert i disken i byssa. Anlegget ble montert for et par år siden av gassinstallatør. Ventilasjonen i skapet er i samsvar med monteringsanvisningen for stekeovnen. Jeg har likevel vært bekymret for at temperaturen i skapet har blitt i høyeste laget når ovnen har stått på en stund. Har derfor montert termometer i skapet i dag, og ved da vi skulle lage en ovnsrett til middag kom temperaturen i skapet opp i 64 grader. 

 

Har lett etter beskrivelse av hvilke temperaturer gassslanger tåler, men produsentene oppgir bare hvor lave temperaturer de tåler. Sjekket forskriften som sier at slanger skal beskyttes mot varme, og maks 60 C. 

 

Siden innbyggingskomfyrer er vanlig i båt, regner jeg med at noen andre har vært borte i tilsvarende. Vet båtfolket hvor varmt det er bak ovnen, og hvordan holder man temperaturen på et forsvarlig nivå? Vurderer å sette en vifte på en av lufteåpningene i skapet. Noen andre som har gjort dette?



×
×
  • Create New...