Jump to content

KAD44 viser feil temperatur


Optimist1

Recommended Posts

Hei alle, har dobbel installasjon med VP KAD44. Begge motorene viser 115 grader på cruise fart. Forrige eier sa det var fordi det var feil motstand. Det er flybrigde på båten, men har ingen måler der, kun alarm ved for høy temperatur. Var på et verksted som sa det trolig var feil giver. Jeg bestilte nye som er beregnet på båter med flybrigde. Verkstedet kunne bekrefte at det ikke er vanlig med temp måler på flybrigde. Har satt inn ny giver på SB motor, men det er ingen forandring, temperatur er fortsatt 115 grader.  Noen som har erfaringer/tips i forhold til feilsøking? Er det instrumentet som må byttes i stedet for giver? Trodde bare det fantes en type?

Link to post
Share on other sites

Giver for flybridge fungerer riktig når du har to instrument i loopen. Har du ikkje instrument på flybridge, ( eller annan plass med temp. instrument nr.2 ) så skal du bruka givar for enkelt instrument. ( sjølv om båten din har flybridge )

Skaff deg riktige givarar ihht. den instrumenteringa båten din har, deretter kan du kontrollmåla temp. avlesinga ved hjelp av eit IR-termometer retta mot termostathuset.

Link to post
Share on other sites

Delta i diskusjonen

Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.

Guest
Svar på dette emnet

×   Du har postet formatert tekst..   Fjern formattering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Innholdet du linket til er satt inn i innlegget..   Klikk her for å vise kun linken.

×   Det du skrev har blitt lagret.   Slett lagret

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...