
Krimart
Captain A skrev for 1 time siden:https://www.skretting.com/nb-NO/sporsmaal-svar/hvor-mye-for-trenger-fisk/
Du bommer litt Mouche i følge skretting sin info ?
Det er noen forskjellige undersøkelser, men et vel noe slikt jeg har sett også. Se f.eks. denne rapporten fra Framtiden i våre hender
Se tabell 53. Oppdrettsfisk la i 2013 beslag på 7,8 m2 areal pr kg oppdrettsfisk, Fjørfekjøtt 8,36m2, og storfe 51,7 m2.
SamH skrev for 1 time siden:
Jeg kan bekrefte det der, vi opplevde det samme da vi dykket på anleggene selv for 30+ år siden. Det ser ut som bunn, men en kan stikke armen nedi uten motstand, hur dybt armen rekker. rengjøringsjobben etter dykk var formidabel. Ordentlig gørr.
Men det jobbes med å bedre dette og jeg tror det er bedre nå enn for 30 år siden. En ting er å sørge for at alt foret blir spist opp, der er man kommet langt. Mer problematisk er all dritten fra fisken, og at det ligger igjen fra mange år. En annen løsning enn landbasert anlegg er å flytte alt offshore, men visstnok er en av problemene at fisken blir sjøsyk (?) ....