
Steihy
Som du har sagt, bare prøv - dette finner du ut av. Jeg har bakt nydelige boller i en gassgrill, en stekeovn går fint. Men, et par tips:
Sjekk hvor det brenner gass. Jeg har hatt tre ovner, en med en stor gassløyfe under hele ovnen, en med T stang med ett ben bakerst og ett ben framover, og en (den nyeste og dyreste) har bare en stang bak. Den første er klart best, den andre er ok, den tredje dårligst. Alle får temperatur etter hvert, men det blir veldig ujevnt med bare en stang.
Det er neppe mulig å brenne både oppe og nede på en gang, du må sannsynligvis velge. Brenner du nede, blir det som regel for varmt under. Jeg brenner under, bruker en stekeplate nederst for å deflektere og fordele varmen, og setter brødet på rist i midten. Jeg må likevel snu fordi det blir varmest innerst pga brennerens plassering.
Spennende med pizzasteinen for å magasinere og jevne ut varme. Fortell hvordan det går.