øyfesken Startet 19.April.2021 Link til dette innlegget Startet 19.April.2021 hei :) jeg lurer på om det er for sent å henge fisk til tørk nå? bor nord på helgeland, eventuellt salte fileter i en dag for så å henge til tørk for å unngå fluer? ikke verdens største fisk jeg får, ca 3-4 kilo og oppover. tenker da fileteter for de tørker raskere? og salt for å unngå fluer. bor innerst i en fjord, er meldt 4 minus om nettene fremover nå, mens om dagen skal det være noen varmegrader. takker for eventuelle svar:) Sitér dette innlegget Link to post
Ida Marie III Svart 20.April.2021 Link til dette innlegget Svart 20.April.2021 Du kan jo lage boknafisk ...den er ikke igjennomtørket... Sitér dette innlegget Link to post
index Svart 20.April.2021 Link til dette innlegget Svart 20.April.2021 Jeg tenker det er verdt et forsøk. Sitér dette innlegget "First they ignore you, then they ridicule you, then they fight you, then you win." - Mahatma Gandhi Link to post
Roger jo Svart 20.April.2021 Link til dette innlegget Svart 20.April.2021 lag et bur av fluenetting så fluene ikke kommer til. Sitér dette innlegget Kokekyndig maskinist kjent på kysten. Link to post
vestsiå Svart 20.April.2021 Link til dette innlegget Svart 20.April.2021 har tørket fisk hele året. vær ,og vind/sol avgjør mye. avogtil blir det mer som litt tørr spekefisk fremdeles veldig godt og samme tilbedrering som tørrfisk. feiltema selger fluenett sekker beregnet på vilt , disse bruker vi. Sitér dette innlegget Link to post
Recommended Posts
Delta i diskusjonen
Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.