Jump to content

Edit History

Flid

Flid

Vi har på følelsen at vi koker skalldyr for lenge. Noen ganger har vi tatt tiden fra de blir lagt opp i kokende vann, andre ganger har vi tatt tiden fra vannet koker opp men da har det allerede kokt i flere minutter.

Vi er i DK hele sommeren og vi spiser hummer og krabbeklør minst en gang i uka. Vi kjøper også jomfruhummer ( kreps ). Her koker vi opp vann og legger opp en god neve med haler i kjelen. Disse flyter opp i løpet av et minutt eller to, ferdig. 
 

image.jpeg.d459728405364f3b9fa9dca4ca167a20.jpeg

Flid

Flid

Vi har på følelsen at vi koker skalldyr for lenge. Noen ganger har vi tatt tiden fra de blir lagt opp i kokende vann, andre ganger har vi tatt tiden fra vannet koker opp men da har det allerede kokt i flere minutter.

Vi er i DK hele sommeren og vi spiser hummer og krabbeklør minst en gang i uka. Vi kjøper også jomfruhummer ( kreps ). Her koker vi opp vann og legger opp en god neve med haler i kjelen. Disse flyter opp i løpet av et minutt eller to, ferdig. 



×
×
  • Create New...