Jump to content

Edit History

Jannmar

Jannmar

Jeg vet at hylsa smøres med fett fra fettkoppen, men spørsmålet er egentlig om dette gjøres etter samme rutine som Bosvik pakkboks på propellakslingen? 

 

Dvs. Skal man bare skru litt, og ikke for hardt, av og til, eller skal man skru mer på fettboksen på rorhylsa enn fettboksen på propellakslingen. Har propellakslingens pakkboks og rorhylsa forskjellig konstruksjon?

 

(På bildet er fettboksens lokk avskrudd, da jeg skal fylle med nytt fett).

 

 

 

IMG_5078.JPG

IMG_5077.JPG

Jannmar

Jannmar

Jeg vet at hylsa smøres med fett fra fettkoppen, men spørsmålet er egentlig om dette gjøres etter samme rutine som Bosvik pakkboks på propellakslingen? (Fett + simmerringer)

 

Dvs. Skal man bare skru litt, og ikke for hardt, av og til, eller skal man skru mer på fettboksen på rorhylsa enn fettboksen på propellakslingen. Har propellakslingens pakkboks og rorhylsa forskjellig konstruksjon?

 

(På bildet er fettboksens lokk avskrudd, da jeg skal fylle med nytt fett).

 

 

 

IMG_5078.JPG

IMG_5077.JPG



×
×
  • Create New...