Jump to content

Edit History

Komodo

Komodo

  Sunmar skrev On 8.10.2022 at 19.58:

Prøv å avlive/lamme de før de slippes i vannet. Hvis du legger de på rygg og løfter gjellelokket kommer det fram et hull i skallet omtrent rett under den røde sirkelen på bildet. Jeg presser ned en 9-toms spiker i dette hullet, og da lammes de øyeblikkelig - og beholder klørne på ved koking.

Vis hele sitatet  

Jeg har også tenkt på det med å avlive krabbene før man hiver dem i vannet. Men jeg har ikke pønsket ut noen måte å gjøre det på uten at det blir hull i skallet, og at innmaten dermed koker ut. Men den metoden du kom med her hørtes smart ut, det skal jeg teste :thumbsup:

 

Her fra dagens koking. 

20221008_201733.jpg.298616b356e325d7315bbbe70809d080.jpg

 

20221008_201749.jpg.3372c3f206e2a8dc512bd427a00a1535.jpg

Komodo

Komodo

  Sunmar skrev On 8.10.2022 at 19.58:

Prøv å avlive/lamme de før de slippes i vannet. Hvis du legger de på rygg og løfter gjellelokket kommer det fram et hull i skallet omtrent rett under den røde sirkelen på bildet. Jeg presser ned en 9-toms spiker i dette hullet, og da lammes de øyeblikkelig - og beholder klørne på ved koking.

Vis hele sitatet  

Jeg har også tenkt på det med å avlive krabbene før man hiver dem i vannet. Men jeg har ikke pønsket ut noen måte å gjøre det på uten at det blir hull i skallet, og at innmaten dermed koker ut. Men den metoden du kom med her hørtes smart ut, det skal jeg teste :thumbsup:

 

20221008_201733.jpg.298616b356e325d7315bbbe70809d080.jpg

 

20221008_201749.jpg.3372c3f206e2a8dc512bd427a00a1535.jpg

Komodo

Komodo

  Sunmar skrev On 8.10.2022 at 19.58:

Prøv å avlive/lamme de før de slippes i vannet. Hvis du legger de på rygg og løfter gjellelokket kommer det fram et hull i skallet omtrent rett under den røde sirkelen på bildet. Jeg presser ned en 9-toms spiker i dette hullet, og da lammes de øyeblikkelig - og beholder klørne på ved koking.

Vis hele sitatet  

Jeg har også tenkt på det med å avlive krabbene før man hiver dem i vannet. Men jeg har ikke pønsket ut noen måte å gjøre det på uten at det blir hull i skallet, og at innmaten dermed koker ut. Men den metoden du kom med her hørtes smart ut, det skal jeg teste :thumbsup:

 

 



×
×
  • Create New...